Ypatinga „Lakers“ treniruotė: žaidėjai dalijosi prisiminimais apie K. Bryantą

  • Teksto dydis:

Po Kobe Bryanto žūties – neeilinė Los Andželo „Lakers“ treniruotė. Antradienį klubo vadovai sukvietė visus krepšininkus bei trenerius į komandos treniruočių centrą, pirmą kartą nuo K. Bryanto netekties.

Lengvą treniruotę ir neprivalomą pamėtymą į krepšį sekė priešpiečiai, kuriuose neplanuotai išsirutuliojo kalba apie K. Bryantą. Savo žodį tarė tiek žaidėjai, tiek savininkai, kurie pasakojo mėgstamiausius prisiminimus apie žuvusią legendą.

ESPN praneša, jog LeBronas Jamesas prisiminė 2008-ųjų Pekino olimpinių žaidynių finalą, kur L. Jamesas kartu su K. Bryantu stojo prieš Kobes komandos draugo Pau Gasolio vedamą Ispaniją.

Didžiausią L. Jameso nuostabą tame mače sukėlė, kuomet rungtynių pradžioje P. Gasolis statė užtvarą, tačiau Kobe rėžėsi į ispaną ir nuvertė jį ant parketo. LeBrono reakcija tuo metu buvo kažkas panašaus į „Vau, tu su šituo vyruku turėsi žaisti kitą sezoną“, – teigia ESPN šaltiniai.

Į šią istoriją tuo metu įsitraukė ir „Lakers“ fizinių pasirodymų direktorius Judy Seto, kuris paaiškino, jog toks kietas K. Bryanto žaidimas buvo planuotas bei apskaičiuotas. J. Seto vyko kartu su K. Bryantu į Pekiną kaip asmeninis fizioterapeutas, o panašias pareigas tuo metu užėmė ir Los Andželo kube.

Jis prisiminė, jog tą vasarą „Lakers“ NBA finale nusileido Bostono „Celtics“, o P. Gasoliui buvo užklijuota minkšto krepšininko etiketė dėl jo kuklaus žaidimo finalo serirjoje. Nuvertęs P. Gasolį, Bryantas ne tik norėjo išmušti iš vėžių ispaną finale, tačiau ir parodyti jam ties kuo dar reiktų padirbėti prieš artėjantį NBA sezoną.

Jog dar labiau paaštrintų situaciją ir parodytų ko siekia, K. Bryantas P. Gasolio rūbinėje pakabino savo olimpinį aukso medalį.

Į šį pokalbį įsitraukė praktiškai visi – net ir „Lakers“ klubo šefė Sandra Padilla. Pranešama, jog už K. Bryanto nuopelnus visi patalpoje buvę asmenys pakėlė po vyno taurę.

Dauguma žaidėjų paskutinį kartą buvo susitikę po skrydžio iš Filadelfijos, o K. Bryanto netektis didžiajai daliai tebėra šviežios naujienos jų mintyse. Vis tik, kaip teigia ESPN šaltiniai, minėtoji treniruotė buvo itin komandą suartinęs momentas.

Itin šilta istorija pasidalijo ir dar vienas „Lakers“ personalo narys Nickas Mazzella. N. Mazzella prisiminė, jog kuomet dar tik buvo susižadėjęs su dabartine žmona Susan, jis ją nusivedė į vėlyvą vakarienę Havajuose.

Tiesa, tuo metu „Lakers“ ruošėsi artėjančiam sezonui, taigi šalia buvo ir visa komanda. Pora palaukusi, kol restoranas išsituštins, sulaukė netikėto Kobes vizito.

„Ponia, ar jūs, suvokiate šalia kieno sėdite? Tai – Nickas Mazzella! Jis yra geriausias vyrukas ir jis eis itin toli“, – kaip prisiminė N. Mazzella, sakė K. Bryantas.

NBA legendai paaiškinus, jog šie jau yra sužadėtiniai, K. Bryantas nesutriko.

„Labas, aš Kobe. Sveikinu, visa tai yra puiku. Santuoka yra geriausias dalykas. Visa tai yra tikras palaiminimas“, – K. Bryanto žodžius atkartojo N. Mazzella.

„Kiekvienas šioje kompanijoje turi istoriją su Kobe. Antradienį jie pradėjo rašyti istoriją apie tai, kaip jie susitaikys su didele K. Bryanto netektimi“, – ESPN teigė neįvardytas šaltinis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių