„Žalgirio“ arena vėl atveria duris: sirgaliams siūloma įsigyti bilietus į dvejas rungtynes

  • Teksto dydis:

Po daugiau nei 5 mėnesių pertraukos į „Žalgirio“ areną galės sugrįžti žiūrovai. Krepšinio išsiilgę aistruoliai „Žalgirio“ arenoje galės apsilankyti jau balandžio 20 ir 22 d. vyksiančiose „Betsafe–LKL“ rungtynėse.

Lietuvos Respublikos Vyriausybei laisvinant karantino ribojimus, nuo kitos savaitės į sporto renginius jau galės rinktis ribotas skaičius žiūrovų. Pagal Vyriausybės nurodymus artimiausiu metu rungtynes galės stebėti ne daugiau nei 150 žmonių.

Balandžio 20 d., antradienį, žalgiriečiai namuose priims Utenos „Juventus“ krepšininkus, o balandžio 22 d., ketvirtadienį, į Kauną atvyks Alytaus „Dzūkijos“ komanda.

Pigiausi bilietai į rungtynes kainuoja 15,9 euro, o brangiausi ir tuo pačiu esantys parketinėje eilėje – 34,9 euro.

Bilietų prekyba į šias rungtynes jau prasidėjo, o pirmieji bilietus iki balandžio 18 d. 23.59 val. galės įsigyti 2019–2020 m. sezono abonementų turėtojai ir „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai (pirkimo metu pirkinių krepšelyje prie kiekvienos pasirinktos vietos reikia įvesti paskyros el. pašto adresą ir slaptažodį bei patvirtinti).

Jei liks nenupirktų bilietų, viešoje prekyboje jie atsiras balandžio 19 d., pirmadienį, 10 val.

Bilietus žiūrovai galės įsigyti tik pirmajame arenos aukšte esančiose auksinėje ir sidabrinėje zonose bei VIP parketinėse vietose. Tarp sėdimų vietų bus išlaikomas dviejų metrų atstumas.

Auksinėje ir sidabrinėje zonose bilietus įsigiję žiūrovai galės pasijusti kaip minioje – dėl saugumo paliktose laisvose kėdėse bus įsitaisę iš namų komandą palaikančių sirgalių kartoniniai atvaizdai.

Bilietus bus galima įsigyti tik internetu oficialioje Kauno „Žalgirio“ bilietų platinimo svetainėje. Bilietą įsigiję aistruoliai gaus ir nemokamą parkavimo vietą prie arenos.

Į „Žalgirio“ areną susirinkę žiūrovai turės laikytis saugaus atstumo ir higienos reikalavimų, galės sėsti tik į ant bilieto nurodytas vietas ir per visas rungtynes privalės dėvėti apsaugines veido kaukes. Durys į areną bus atidarytos nuo 18 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2

2 portretas
Kam jie reikalingi kaip rungtiniu pabaiga aiski.

Mi

Mi  portretas
Į ką žiūrėt
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių