„Žalgirio“ arenoje – nauji ribojimai: uždraustos dūdos

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį „Žalgirio“ arenoje priims Vitorijos „Baskonia“ komandą ir sieks trečiosios pergalės Eurolygoje. Pirmosios žiemos rungtynės „Žalgirio“ arenoje turės ir specialų akcentą – į areną atvykstantys žiūrovai kviečiami dūdas palikti namuose, rašo „Žalgiris“.

Socialiniuose tinkluose Lietuvos čempionai sirgalių klausė, kokios yra jų svajonės, kurias klubas galėtų išpildyti rungtynių metu ir taip dar labiau sustiprintų nepakartojamą atmosferą. Šį kartą itin daug palaikymo sulaukė siūlymas arenoje neleisti naudotis pučiamomis ir garsą keliančiomis dūdomis.

Dūdas sirgaliai kviečiami palikti namuose ir vietoje to komandą skatinami palaikyti savo balso pagalba – skanduotėmis, plojimais, šūksniais ir švilpimu varžovams.

Dėl to nuo šiol „Žalgirio“ arena skelbiama nedūdavimo zona – ir tai ne vienkartinė akcija. Jau kurį laiką šio atributo „Žalgirio“ arenoje žiūrovai įsigyti negalėjo, o nuo šiol dūdų įsinešti į areną taip pat nebus galima.

Negana to, dūdų pūtimo uždraudimas prisidės ir prie COVID-19 situacijos kontroliavimo bei rizikų mažinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerka

Nerka portretas
Gales Motiejunas vienas vaiksciot i rungtynes! Jei viskas taip ir toliau,siulyciau surengti protesta ir bent i vienas rungtynes isvis niekam neiti.. man jau senai buvo aisku,kad jam tik “kapeika” rupi.

smegenu rukas

smegenu rukas portretas
Dar atsisakykit sokeju kaip Berlyno Alba padare ir aplinka bus kaip geju susirinkimas.

Vaidas

Vaidas portretas
kokie Asilai tai sugalvojo??
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių