„Žalgirio“ pergalių serija nutrūko Atėnuose

  • Teksto dydis:

Dviženklio pranašumo neišsaugoję Kauno „Žalgirio“ (12/9) krepšininkai antrą kartą šiame sezone pralaimėjo Atėnų „Panathinaikos“ (8/13) ekipai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose varžovams nusileido rezultatu 65:89 (24:19, 18:8, 16:37, 7:25).

Edgaras Ulanovas ir Kevarriusas Hayesas sumetė metimus iš po krepšio, Ignas Brazdeikis smeigė tritaškį, Rolandas Šmitas užbaigė greitą ataką ir realizavo du baudų metimus, o E.Ulanovas pataikė dvitaškį su varžovo pražanga – 14:4. Tuomet žalgiriečiai pralaimėjo atkarpą 0:9, Laurynas Birutis surinko penkis taškus, dvitaškį pridėjo R.Šmitas, o Karolis Lukošiūnas taikliai atakavo iš toli – 24:19.

Lukas Lekavičius pataikė tritaškį, Arnas Butkevičius pasižymėjo dvitaškiu, o Tomas Dimša surinko penkis taškus – 34:23. Pirmuosius savo taškus pelnė Achille Polonara, dvitaškį pridėjo E.Ulanovas, K.Hayesas įdėjo iš viršaus, o R.Šmitas sumetė du baudų metimus – 42:27.

R.Šmitas pataikė tolimą metimą, bet per tris minutes iš turėtos persvaros liko vos penki taškai – 45:40. T.Dimša taip pat įmetė tritaškį, metimais iš po krepšio pasižymėjo A.Butkevičius ir I.Brazdeikis, bet jau teko vytis varžovus – 52:54. L.Lekavičius realizavo du baudų metimus, o L.Birutis įdėjo iš viršaus ir įmetė du baudų metimus – 58:64.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje kauniečiai pralaimėjo atkarpą 0:10, tuomet I.Brazdeikis pataikė iš vidutinio nuotolio, bet įpusėjus kėliniui deficitas siekė jau dvi dešimtys taškų – 60:80. L.Lekavičius surinko keturis taškus, I.Brazdeikis dar pridėjo tašką nuo baudų metimo linijos, bet galiausiai teko pripažinti varžovų pranašumą – 65:89.

„Žalgiris“: R.Šmitas 11 (5 atk. kam.), L.Birutis 9, L.Lekavičius 9, T.Dimša 8, I.Brazdeikis 8 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 7 (5 atk. kam., 4 rez. perd.), K.Hayesas 4 (7 atk. kam.), A.Butkevičius 4, K.Lukošiūnas 3, A.Polonara 2 (6 atk. kam.), D.Giedraitis 0.

„Panathinaikos“: P.Lee 24, D.Baconas 13, M.Ponitka 13, G.Papagiannis 12.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vilius

vilius portretas
Šiemet Žalgiris kartais laimi per stebuklus,bet taip lošiant toli neis.Visiems žaidejams šiknas reik išspardyt

ttt

ttt portretas
Ir tai skaitosi profesionalų komanda? Pralošti galima, bet nekovoti ne. Neskanu buvo žiūrėti, kai be kovos atiduodama pergalė. Ir tai ne pirmas kartas kai po pertraukos Žalgiris sustoja ir krenta į duobę, bet išvadų nesimato. Už tokį žaidimą tinka žodis "liurbiai".

as

as portretas
bet brazdeikis visai neprogresuoja,uz ka jam moka
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių