„Žalgirio“ strategas nusilenkė aukštaūgiui, R. Kurtinaitis prakalbo apie žvejybą

„Lengviausia būtų viską mesti ir važiuoti žvejoti, bet lengvų kelių neieškau. Dirbu savo darbą“, – nuvargusiu balsu kalbėjo Rimas Kurtinaitis. Auklėtinių pralaimėjimas Kauno „Žalgiriui“ olimpiniam čempionui tapo jau įprastu nusivylimo vakaru.

Martinas Schilleris gi švytėjo iš laimės. Dviejų dalių spektaklis. Taip savo ekipos kontrastingą pasirodymą apibūdino „Žalgirio“ vedlys.

„Gynybine prasme pirmi du kėliniai buvo keisti, nes, net ir žinodami, ką darys „Chimki“, nesugebėjome jų sustabdyti. Bet po pertraukos viskas apsivertė aukštyn kojomis. Vaikinai susikaupė ir pradėjo dirbti gynyboje, o tai savo ruožtu atrišo rankas puolant. Dėl to esu labai laimingas“, - prisipažino vairininkas.

Jo teigimu, visi nuopelnai dėl „perlaužtos“ rungtynių eigos tenka žaidėjams.

„Man tai būtų puiki proga pasigirti, kad pasakiau kažką herojiško, bet iš tiesu nuopelnai tenka žaidėjams. Mūsų komandos pasirodymas po pertraukos neturėjo labai daug bendro su tuo, ką pasakiau per pertrauką“, - šypsojosi treneris.

Paprašytas pakomentuoti fantastišką Joffrey Lauvergne pasirodymą, M.Schilleris neabejojo, jog aukštaūgio prancūzo sėkmė – nuoseklaus jo darbo rezultatas.

„Jojo (Joffrey Lauvergne) labai daug dirba nuo pat pirmosios dienos Kaune. Jis save paruošia ir dirba papildomai su kitais treneriais, kruopščiai ruošiasi varžyboms. Todėl jis tikrai nusipelnė tokio pasirodymo“, - sakė austras.

M.Schilleris papasakojo, jog prisivilioti J.Lauvergne į „Žalgirį“ padėjo Paulius Motiejūnas, nes kai austras sutiko atvykti į Kauną, J.Lauvergne jau buvo čia.

„Greitai supratome, kad jis gali būti esminis ekipos žaidėjas, jei suteiks mums tam tikrus dalykus. Jis dirba labai profesionaliai, kiekvieną dieną atlieka papildomą darbą, be to, vyrukai jį mėgsta, tad nenuostabdu, jis puikiai pritapo prie kolektyvo, o tai turi įtakos ir žaidimui“, - vakaro herojų gyrė M.Schilleris.

Apibendrindamas mačą treneris pabrėžė, jog jo komanda jau ne pirmą mėnesį stabiliai gerai puola, tačiau pastaruoju metu gerina ir gynyba.

„Žengėme didelius žingsnius, tačiau norime dar daugiau. Žinau, kad skamba nuobodžiai, tačiau tokia tiesa. Į viską reikia žiūrėti  per artimiausių rungtynių prizmę. Žinau, kad skamba nuobodžiai, tačiau tokia tiesa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Džiaugiusi

Džiaugiusi portretas
Visam Žalgirio klubui sėkmės ir pagarba.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių