„Žalgirio“ vyr. trenerių kandidatų sąraše – dvi naujos pavardės

  • Teksto dydis:

Besitęsiančiose Kauno „Žalgirio“ vyr. trenerio paieškose – dvi naujos pavardės.

Nikos Varlas iš „Eurohoops“ praneša, kad Kauno klubą treniruoti pretenduoja Bilbao „RETAbet“ vairininkas Alexas Mumbru ir be darbo Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipoje likęs Joanas Plaza.

Ketvirtadienį Donatas Urbonas iš „24sek.lt“ pranešė, kad „Žalgiris“ domisi ir Stambulo „Galatasaray“ vyriausiuoju treneriu Ertugrulu Erdoganu.

„Žalgiris“ iš pradžių prioritetą teikė specialistui iš Lietuvos. Vis tik Darius Maskoliūnas nusprendė vykti į „Barceloną“ kartu su Šarūnu Jasikevičiumi, Kęstutis Kemzūra sudarė sutartį su Izmiro „SOCAR Petkim“ klubu, o Permės „Parma“ nesutiko parduoti Kazio Maksvyčio.

„Turėjome aiškų lietuvių kandidatų sąrašą. Buvome susitikę su keliais lietuviais treneriais. Darius Maskoliūnas nusprendė vykti į Barseloną kartu su Šarūnu Jasikevičiumi, o Kazys Maksvytis turėjo įsipareigojimų savo dabartiniam klubui, todėl praplėtėme savo paieškos ratą.

Turime nemažą specialistų iš užsienio sąrašą. Mūsų noras yra, kad treneris būtų alkanas, motyvuotas ir imlus naujovėms“, – pasikeitusią situaciją komentavo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių