„Žalgiris“ derasi su galingai sudėtu puolėju

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ akiratyje – raumenų kalnas iš JAV. „24sek.lt“ žurnalistas Donatas Urbonas praneša, jog Lietuvos čempionai artėja prie sutarties pasirašymo su 26-erių Ishmailu Wainrightu.

Pridedama, jog abi pusės jau gali turėti žodinį susitarimą. Tiesa, numatoma ir kliūtis oficialiam bendradarbiavimui – dėmesys 196 cm ūgio ir 110 kg sveriančiam lengvajam krašto puolėjui iš Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) klubų.

Pasak pranešimo, krepšininkas turėjo pasiūlymą šį sezoną užbaigti Toronto „Raptors“ klube, tačiau dabartinė jo ekipa Strasbūro IG nepaleido savo vedlio.

Wainrightas šį sezoną FIBA Čempionų lygoje vidutiniškai renka po 9,6 taško, 4,1 atkovoto ir 1,3 perimto kamuolio bei 2,2 rezultatyvaus perdavimo per 27 žaidimo minutes.

Prancūzijos čempionate statistika siekia 11,7 taško, 4,1 atkovoto ir 1,9 perimto kamuolio, 2,4 rezultatyvaus perdavimo bei 12,8 naudingumo balo.

Jis praėjusį sezoną rungtyniavo Vechtos RASTA ekipoje, o profesionalaus krepšininko karjerą pradėjo antroje Vokietijos lygoje, Niurnbergo „Falcons“ komandoje.

Prieš žengdamas profesionalo keliu, Wainrightas siekė amerikietiško futbolo svajonės bei paskutiniais metais Beiloro universitete atstovavo ne krepšinio, o futbolo komandai.

2018-aisiais puolėjas dalyvavo NFL klubo „Buffalo Bills“ peržiūroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

man atrodo

man atrodo portretas
kad schilerio kede svyruoja,o motiejunas is vis teps slides i taskento pachtakora kartu su sabu

dar verkia,kad pinigų sumestume,prakeiktieji

dar verkia,kad pinigų sumestume,prakeiktieji portretas
susikiškit savo negrus į subinę,kartu su kamuoliu

Dar geriau

Dar geriau portretas
būtų grąžinti skolas ir užsidaryti
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių