Pereiti į pagrindinį turinį

A. Kandelis, Mino ir grupė "Kitokios" demonstravo Italija dvelkiančią kolekciją

2013-12-05 06:52
DMN inf.

Trečiadienio vakarą mados ir grožio pasaulio naujienoms neabejingi vilniečiai rinkosi į sostinės senamiestyje įsikūrusį „Allure boutique“ saloną.

Įkyraus lietaus nepabūgo ir į renginį atvyko Renata Jampolskienė, Algimantas Jablonskas su žmona, Agnė Byčiūtė-Jankauskienė, Milda Kandelienė, Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, Alvyda Jasilionytė, Asta Jonušienė.

Publika išvydo italų dizainerių sukurtą kolekciją, pavadinimu “Alter Ego”. Kolekciją demonstravo ne tik “Vilnius models” modeliai, bet ir grupės “Kitokios” narės, atlikėjas Mino, šokėjas Andrius Kandelis, renginių organizatorius Vytenis Kazlauskas.

Demonstruojant kolekciją grojo saksofonistas Gintaras Remeikis, populiarias itališkas melodijas dovanojo dainininkas Mino. Renginį vedė agentūros “Vilnius models” vadovė Svajūnė Jackūnaitė.

„Allure boutique“ kolekcija skirta drąsioms moterims, norinčioms išreikšti vidinį aš, siekančioms originalumo, stiliaus rafinuotumo. Šį šaltąjį sezoną madoje dominuoja rudi ir mėlyni atspalviai. Taip pat populiari violetinė, alyvinė, purpurinė, žalia, pilka spalvos. Viena patraukliausių mados tendencijų – kostiumai ir kostiumėliai iš subtilaus dryžuoto audinio, suteikiantys galimybę biure atrodyti griežtai, bet madingai. Vėl populiarus pieštuko formos sijonas. Šį sezoną taip pat reikėtų nebijoti derinti iš pirmo žvilgsnio, regis, nederančius audinius, rarkim, moherį su šilku ar flanelę su oda.

Vyrams, kurie rūpinasi savo stiliumi ir vertina itališką kokybę bei dizainą, šiame sostinės salone ras naujienų iš prabangos prekių gamintojų - Giorgio Armani, Versace. Tai - kostiumai, ir originalūs megztiniai, ir šiltos striukės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų