Pereiti į pagrindinį turinį

Kosmetologai: reguliarus veido prausimas gali apsaugoti nuo raukšlių

Shutterstock nuotr.

Ne paslaptis, kad nuolatinis darbas, aktyvus gyvenimo būdas ir kosmetika pastebimai kenkia veido odai. Didžiosios Britanijos kosmetologų teigimu, raukšlės aplink akis tampa dar labiau pastebimos antroje dienos pusėje, kai oda nebe tokia elastinga ir tampa jautresnė, skelbia Мedikforum.ru.

Kosmetologai taip pat pastebėjo, jog pati jautriausia oda būna ryte, nes po nakties miego organizmas per odą šalina susikaupusius toksinus. Dėl šios priežasties rytais oda atrodo šviesesnė ir gražesnė nei kitu dienos metu. Taip pat ne ką mažiau svarbu yra prieš miegą veido odą patepti drėkinančiu kremu. Miego metu šis kremas suteiks maksimalią apsaugą ir pamaitins odą. Būtent naktimis odos ląstelės yra pamaitinamos efektyviausiai.

Nors miegas, tinkamas veido odos kremas ir dienos režimas yra veiksmingi, tačiau tai ne visada padeda išvengti raukšlelių ir ratilų po akimis, kurie atsiranda dėl ilgomis paromis trunkančio darbo. Jie tampa itin pastebimi po 14 val., nes žmogus juda, valgo, prakaituoja, o jo oda tampa vis riebesnė. Tam, kad veidui grąžintume gaivą ir raukšlės būtų ne tokios pastebimos, turime reguliariai prausti veidą. Po pietų tai daryti yra tiesiog būtina.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų