Penki maisto produktai, padedantys mesti rūkyti Pereiti į pagrindinį turinį

Penki maisto produktai, padedantys mesti rūkyti

2009-04-10 18:19
Penki maisto produktai, padedantys mesti rūkyti
Penki maisto produktai, padedantys mesti rūkyti / Redakcijos archyvo nuotr.

JAV mokslininkai išsiaiškino, kokie maisto produktai rūkoriams padeda atsikratyti šio žalingo įpročio. Anksčiau buvo žinoma, kad išgėrus pieno cigaretės dūmas tampa „nebeskanus“. Šiandien šalia pieno atsidūrė dar keturi produktai.

 Apelsinų sultys, priešingai nei pienas, „neapkartina“ rūkymo. Tačiau sultys papildo organizme vitamino C atsargas, o tai skatina atsisakyti rūkymo.

Naudingi ir brokoliai. Rūkoriaus plaučius jis apsaugo nuo chroniškų plaučių ligų, užkerta kelią toksinių medžiagų pasisavinimui. O raudonas vynas sumažina tikybę susirgti plaučių vėžiu.

Dar vienas naudingas produktas - salieras. Kaip ir pienas jis sugadina cigaretės dūmo skonį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra

Daugiau naujienų