Pereiti į pagrindinį turinį

7 vienos meilės nakties taisyklės

2010-09-20 10:46
7 vienos meilės nakties taisyklės
7 vienos meilės nakties taisyklės / Redakcijos archyvo nuotr.

Vienos nakties nuotykiai ir vilioja ir baugina. Ką kalbėti ir kaip elgtis turėtų vyras, kuris pasiruošęs su moterimi praleisti pirmąją naktį.

1. Nereikia meluoti
Nepaisant to, kad ta, kuri tau patiko, tikriausiai sutiks praleisti su tavimi naktį, tačiau tai dar nereiškia, kad turėtum sekti jai pasakas, kad tave paliko mergina ir išėjo pas geresnį arba apie savo žygdarbius  ir laimėjimus meilės fronte. 

2. Paruošk vietą
Susiklosčius palankioms applinkybėms, kai mintyse tu ją jau nurenginėji, o ji kaip tyčia nekviečia pas save išgerti puodelį kavos, gerai būtų turėti „atsarginį nusileidimo taką.“ Tam reikalui tiktų ir draugo butas, tik reikėtų paprašyti, kad tuo metu jis nesėdėtų namuose. 

3. Stebėk jos emocinę būseną
Tikėtina, kad ji ne iš karto puls tau ant kaklo ir neims aistringai bučiuoti, atsekdama tau marškinius. O panorės su tavimi romantiškai pavakarieniauti degant žvakių šviesai ir išgerti vyno taurę, taip pat užmesti akį į kokį nors erotinį ar porno filmuką. Galų gale pakalbėti apie gyvenimą arba seksą. Reikia sutikti su tuo, ką ji panorės ir negalvoti, kad tas laikas bus praleistas veltui. Priešingai – tai bus tik į naudą!

4. Iš anksto pasiruošk tam, bet neskubėk tai daryti
Nepaisant to, kad ji ką tiktai išėjo iš vonios kambario ir visi jos drabužiai – drėgnas rankšluostis, pridengiantis kūną, gali užsidirbti baudžiamąjį straipsnį už išprievartavimą. Tokias atvejais merginomis tiki labiau ir tada niekaip neįrodysi, kad negirdėjai, kaip ji šaukė „nereikia“, „paleisk“, „aš nenoriu“. Žinoma, jei nepristatysi iš medikų pažymos, kad neprigirdi. 

5. Nepamiršk AIDS ir kitų venerinių ligų
Atsargius ir Dievas saugo. Nors ji ir būtų nekalta ar dirbtų venerinių ligų dispanseryje, tačiau, jei naudosiesi prezervatyvais, ir nervai bus ramesni, ir miegosi tvirčiau. 

6. Nebūk pernelyg smalsus
Ką ji bedarytų, kokiu neįprastu būdu ji patirtų pasitenkinimą, ir žinoma tau suteiktų, tik nemėgink prasižioti, pavyzdžiui: „o kas tave taip išmokė“, „o keliems vaikinams tu tai darei“, „ o tu taip su visais pirmą kartą?“ ir t.t. 

7. Nebūk įkyrus
Po to kai judu pasimylėjote - niekas niekam neliekate skolingi ir tai dar nereiškia, kad iš karto tapai  jos artimu draugu. Jei panorės – pati pasakys dėl kito susitikimo!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų