Beprotiškiausios vietos, kur mylėjosi žmonės: nuo egzaminų salių iki bažnyčių prieigų

  • Teksto dydis:

Kas kai kuriems žmonėms gali pasirodyti keista, kitiems kaitina kraują. Tai, kas jaudina jus, kitus gali atstumti.

Seksas viešoje vietoje yra labai dažna fantazija, greičiausiai taip yra dėl jaudulio. Bet juk viešų vietų yra daug daugiau nei mašina ar parkas. Kartais net stebina, kokie kūrybingi tampa žmonės, kai aistros ima virti, rašoma scoopwhoop.com portale.

Socialiniame tinkle „Reddit“ 12 vartotojų pasisakė, kokioje beprotiškiausioje vietoje yra mylėjęsi.

1. „Keista, bet rizikinga: kažkada mylėjausi scenos užkulisiuose, kol tuo metu vyko šou. Jame turėjau pagrindinį vaidmenį. Koks puikus buvo pasirodymas!“ – rašė „Disorientedpossum“.

2. „Kino teatro gale, tuo metu rodė „Wall-E“ animacinį filmą“ – teigė „IntoTheMystic“.

3. „Žaidimų aikštelėje prie pradinės mokyklos, įlindę į vamzdžio formos čiuožyklą. Abiem buvo daugiau nei 18“, – prisiminė „KebNes“.

4. „Ant tatuiruočių darymo lovos. Tatuiruočių meistras mane ir mano merginą paliko ilgesniam laikui, nes išvyko susitikti su kitu klientu. Dabar man truputį nesmagu, bet kaip yra taip, nieko nepakeisi“, – tikino „Youtht0pia“.

5. „Mylėjomės medžiuose, kurie buvo šalia slidinėjimo trasos. Girdėjome, kaip slidinėjimo instruktorius rėkavo nurodymus. Nieko nesigailiu“, – rašė „TriSarahTops47“.

6. „Turiu dvi tokias vietas. Viena iš jų – mano mašinos galinė sėdynė, o mašina stovėjo bažnyčios stovėjimo aikštelėje. Kita vieta – mano kambarys, po paklodėmis, tuo tarpu mano mama naudojosi kompiuteriu tame pačiame kambaryje“, – atviravo „ChrisBenRoy“.

7. „Vieną kartą saunos pirtyje, kitą kartą baseine“, – tikino „Staind075“.

8. „Bibliotekoje“, – prisiminė „lightswitchon“.

9. „Bakalėjos parduotuvės gamybos ceche, tuo metu parduotuvė buvo atidaryta“, – pasakojo „Misschief“.

10. „McDonald’s“ restorano plastikinių kamuoliukų baseinėlyje. Ir dar taip akivaizdžiai... fe!“ – bjaurėjosi „eviltommy“.

11. „Ginekologijos egzaminų salėje“, – rašė „ExMedic“.

12. „Važiuojančiame traukinyje. Jei tiksliau, tai kelių aukštų kabinoje, kur buvo lovos. Virš mūsų miegojo močiutė ar dvi“, – sakė „zweeee“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Komentarijus

to Komentarijus   portretas
Gali juk laisvoje aukštos kulturos įpač šviesaus proto šaly giveni paklausk Žalimo ir nusišikti laisves alejoje gali PIRMYN NESIVARŽYK

kauniete

kauniete portretas
Ka čia naujo norit parašyti tai uršulos fon ir scwabo valdomos šalys su savo laisa meilia ir bažnyčioje ir ant suoliuko laisvai gana tu draudimu šunimkatem galima o tam petrui ant suoliuko ne TAI DISKRIMINACIJA AR NE TAI nuosėda šimon

Davatka \\\\\.../////

Davatka  \\\\\...///// portretas
Įdomu kur "dvasios" tėveliai vaikus "rauke".
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių