Pereiti į pagrindinį turinį

Diagnozė: mano draugo mergina – ragana

2010-06-15 11:41
Diagnozė: mano draugo mergina – ragana
Diagnozė: mano draugo mergina – ragana / Scanpix.com

Nėra abejonių, kad vyrų draugystė pasikeičia, kai vienas jų susiranda merginą. Jeigu naujoji draugo partnerė – šauni, problemų kils mažiau. Tačiau ką daryti tuomet, kai mergina yra niurzga ir nuolat kontroliuoja savo vaikino veiksmus, o vyro geriausias draugas yra jos pikčiausias priešas?

Merginos noras kontroliuoti savo partnerio pasilinksminimus su draugais – paplitusi problema, kuri sukelia konfliktus ir yra didelė kliūtis geriems vyrų santykiams.

Yra keletas priežasčių, kodėl mergina savo mylimajam draudžia linksmintis su draugais: geriausias vyro draugas yra įžeidęs merginą; ji mano, kad jūsų draugas – širdžių ėdikas arba ji mano, kad geriausias draugas daro jums blogą įtaką.

Kai mergina tiki, kad  surado tobulą vyrą, ji nenori rizikuoti ir jo prarasti. Ji gali pasitikėti savo vaikinu, tačiau nuolatos jaučia grėsmę tuomet, kai mylimas vyras švenčia su draugais. Geriausias vyro draugas – grėsmė merginos laimei.

Kaip susidraugauti su geriausio draugo mergina? Stenkitės draugo merginos neužgauti, toleruoti jos elgesį, neparodyti, jog jūs esate prieš ją nusiteikęs. Jei negalite vienoje patalpoje su ja išbūti ilgiau nei penkias minutes, tiesiog stenkitės vengti susitikimų. Geriausia su draugu bendrauti tuomet, kai jo draugės šalia nėra.

Labai lengva peikti draugo merginą tuomet, kai jos nepažįstate. Pabandykite daugiau su ja bendrauti ir galbūt paaiškės, kad ji nėra ragana.  Arba ji pagaliau supras, kodėl būtent jūs vertas būti geriausiu jos mylimojo draugu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų