Pereiti į pagrindinį turinį

Flirtas: ko lietuvės turėtų pasimokyti iš prancūzių?

2010-12-03 10:44
Flirtas: ko lietuvės turėtų pasimokyti iš prancūzių?
Flirtas: ko lietuvės turėtų pasimokyti iš prancūzių? / Scanpix nuotr.

Kodėl prancūzės visada tokios žavingos? Jau daugelį metų dėl to laužo galvas viso pasaulio moterys, kurioms sunku paaiškinti šį fenomeną. Kodėl dauguma „madam“ ir „madmuazelių“ taip patinka vyrams.

1. Prancūzės ginčijasi, flirtuoja ir mėgaujasi bendravimu

Prancūzės myli vyrus nuoširdžiai ir be jokio išskaičiavimo. Jos kiekviename iš jų randa kažką gero. Todėl dėl tos pačios priežasties Prancūzijoje kiekviena moteris randa sau porą (žinoma, jei ji pati to nori) arba bent malonų pašnekovą. Prancūzės ginčijasi, flirtuoja ir mėgaujasi bendravimu. Žodžiu, daro tai, kas labai patinka vyrams. O priešingos lyties atstovų skirtumai ir net nesuderinami dalykai, tik dar labiau jas „užveda“. Visos prancūzės tvirtai laikosi nuostatos: „ jei neturi ką veikti, padirbėk su savimi, tik nemėgink pakeisti savo vyrą.“ 

Prancūzijoje flirtuoja visos: jaunos, pagyvenusios, feministės, gėlių pardavėjos, valytojos, bankininkės, politikės. O jų seksualinis elgesys suprantamas ne kaip užuomina seksui, o kaip neatsiejama moters žavesio dalis. Vyras neturi pamiršti, kad greta jo – tikra moteris.

2. Nei iš vienos nesužinosite, su kuo jos miega

Tačiau flirtuodama su vyru, prancūzė gali kitą dieną net nenorėti jo matyti tik dėl to, kad jis jai nepatiko, todėl jos „lengvabūdiškas“ elgesys dar nereiškia audringo meilės romano pradžios. Prancūzės – paslaptingos ir nenuspėjamos. О žinomą visiems prancūzams "meilės užkeikimą", kuris skamba maždaug taip: "myli – nemyli, spjaus-pabučiuos, prie širdies priglaus-velniop pasiųs“, perfrazuoja: "jis myli mane stipriai, kartais aistringai, beprotiškai ir niekaip“. Net visai jaunutės prancūzės turi savo tvirtą nuomonę dėl meilės, nors irgi mėgsta  lankytis pas būrėjas.

Nei viena prancūzė niekada neatskleidžia savo kortų. Ji nė už ką neitų į pokalbių šou televizijoje ir nepasakotų ten savo gyvenimo istorijos. Juo labiau intymių dalykų. Net nesužinosite iš jos, kur ji pirko šį nuostabų sijonėlį, jau nekalbant apie tai, su kuo ji miega. Prancūzės saugo savo paslaptis už septynių užraktų, tuo pačiu apsigaubdamos paslaptingumo šydu. O tai daug stipriau veikia vyrus.

3. Moteris graži ne išore, o brandžiu amžiumi ir patirtimi

Dar viena labai svarbi prancūzių savybė – ta, kad jos nekelia padidintų reikalavimų savo vyrams. Trumpai kalbant, jos nelaukia iš santuokos kažko ypatingo. Princas ant balto žirgo ar meilė iki gyvenimo pabaigos – tai ne tas, kuo jos kvėpuoja. Prancūzės drąsiai kovoja su kasdienine rutina, bėdomis ir stresu, ryžtingai sprendžia problemas, o ne aimanuoja ir dejuoja, kad sunku gyventi.

Gražiai senti – taip pat galima pasimokyti iš prancūzių, nes jos tai įvaldžiusios tobulai. Moteris, jų įsitikinimu, graži ne išore, o brandžiu amžiumi ir patirtimi. Be to, jos žino, kaip pasisemti iš gyvenimo kuo daugiau malonumų.

Pasaulis nesugrius, jei moteris truputėlį atsipalaiduos – štai ir visa prancūzių gyvenimo esmė. Skanus valgis, puikūs vynai ir įdomūs draugai – štai ką reikia imti iš gyvenimo.

Prancūzės irgi žino, kad vyrai myli akimis, bet jiems moters išvaizda - toli gražu ne pirmoje vietoje.

Kodėl prancūzės nepriauga svorio? Atsakymas labai paprastas:  sugeba laiku pasakyti „ne“ šokoladui, pyragėliui, torto gabalėliui, saldainiams ir kitiems saldumynams. Juk stipri valia – tai dar vienas neatsiejamas kiekvienos prancūzės bruožas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų