Pereiti į pagrindinį turinį

Ką moterys turi žinoti apie vyriškąjį G tašką?

2012-09-10 14:00
Ką moterys turi žinoti apie vyriškąjį G tašką?
Ką moterys turi žinoti apie vyriškąjį G tašką? / Shutterstock nuotr.

Taškas G – itin svarbus, nes jo stimuliavimas gali vyrams padovanoti patį fantastiškiausią orgazmą.  Vyrišku G tašku vadinama prostata – graikinio riešuto dydžio  liauka po šlapimo pūsle, tarp sėklidžių ir anuso. Gali būti, kad šios anatominės detalės skamba ne itin patraukliai, tačiau romantika tikrai atsiras, kada jūs, mielos damos, išmoksite teisingai šią hiper jautrią eroninę zoną įaudrinti.

Oralinio sekso metu reta mergina pasiekia tašką G ir – be reikalo! Tereikia švelniai liežuvių glamonėti odos plotą tarp anuso ir kiaušinėlių – pamatysite, kaip jūsų brangieji užsives. Vyriško G taško aktyvesnė stimuliacija reikalinga ir sekso metu. Pabandykite mylėtis pozoje „raitelė atbulai“ (moteris iš viršaus, nugara į vyro veidą), šiuo atveju rankos lieka laisvos ir jomis lengva pasiekti reikiamą vietelę. Spausti ją ritmiškai pirštais reikėtų artėjant mylimojo orgazmui

Na, o fantastiškiausius pojūčius vyrui padovanosi įkalbėjusi jį sudalyvauti eksperimente. Įtikink jį, kad verta išbandyti sekso žaisliuko, pavyzdžiui – rutuliukų įvedimą į jo analinę angą. Rutuliukai turi būti viduje viso akto metu, kad nepaliaujamai stimuliuotų G tašką iš vidaus – tai stipriausias galimas poveikis.  Kai vyras patirs orgazmą, atsargiai ir lėtai trauk rutuliukus lauks ir pamatysi, kaip jis patirs tai, ko niekada iki tol nejautė. Ir kas po to išdrįs pasakyti, kad tu – ne supermeilužė?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų