Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip įaudrinti jautriuosius Vandens ženklo žmones?

2013-04-07 22:00
Kaip įaudrinti jautriuosius Vandens ženklo žmones?
Kaip įaudrinti jautriuosius Vandens ženklo žmones? / Shutterstock nuotr.

Vandens ženklo atstovai labai emocingi, tačiau ir labai jautrūs.  Neretai jiems pritrūksta pasitikėjimo savo jėgomis arba ryžto, beje, ilgai laiko nuoskaudas. Ypač greitai pasiduoda nuotaikų kaitai. Todėl šio ženklo atstovams dažniausiai patinka dominuojantis partneris, o ypač sekso metu stebėti partnerio emocijas ir kūno kalbą. Jiems reikėtų rinktis draugus ir mylimuosius iš Vandens arba Žemės stichijų.

Vėžys

Labai jautrus ir pasižymi stulbinama intuicija. Nenustebkite, jei jis pasieks orgazmą vien jus paglamonėjęs. Beje, Vėžių humoro jausmas – išskirtinis, tad jei pradės juoktis sekso metu – neįsižeiskite. Jis – šeimos žmogus, nemėgsta paslapčių ir yra ištikimas. Erotika ir emocijos – neatsiejamos viena nuo kitos. Todėl jausdamas palaimą, garsiai ir raiškiai rodo savo emocijas. Vertina, kai tai daro ir aplinkiniai. Vėžiams patinka gilūs ir ilgi bučiniai, tad nuo prancūziško bučinio gali patirti ir orgazmą. Jausmingiausia Vėžio kūno dalis – krūtinė. Lieskite, bučiuokite ir žaiskite su šia kūno vieta.

Skorpionas

Tai - vienas seksualiausių Zodiako ženklų, kurio aistra ir seksualinė energija veržiasi per kraštus. Todėl sekso metu su jais nenuobodžiausite – jie mėgsta žaisti. Todėl fantazuokite ir jūs, neslėpkite savo svajonių ir tapkite išdykusiu velniuku. Vertina atsidavusius, žavius ir temperamentingus partnerius. Lovoje jie neskuba, mėgsta preliudijas ir glamones. Jautriausia jų vieta - lytiniai organai.

 

Žuvys

Žuvys – paslaptingi ir jausmingi. Todėl nenustebkite, jei nepridengtas kūnas jam atrodo mažiau seksualus. Seksas su juo yra dvasingas, tačiau jie mėgsta artistiškumą. Su Žuvimis lovoje reikia elgtis atsargiai, ypač su moterimis - vienas netikęs veiksmas ar žodis ir įkarštis jiems atslūgsta. Neįprastai erotiškos ir seksualios, tačiau apsiriboja tradicinėmis  sekso pozomis. Todėl dažniausiai jaučiasi laimingos su savo partneriu ir yra ištikimas.

Vyrams patinka veiklios moterys ir jie dažnai atspėja jų erotines fantazijas. Mėgaukitės jų jautrumu ir intuicija. Nors vis dėlto ne pro šalį būtų pasibelsti ir į jų paslaptingą sielą, nebijoti suklysti. Antraip, su šio ženklu vyru sunku bus pasiekti abipusės harmonjos ne tik intymiuose santykiuose, bet gyvenime. Šių žmonių - pač jautrios kojos ir pėdos, todėl jas leiskite ir rankomis, ir liežuviu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų