Pereiti į pagrindinį turinį

Kas kenkia seksualiniam gyvenimui?

2012-09-17 22:00
Kas kenkia seksualiniam     gyvenimui?
Kas kenkia seksualiniam gyvenimui? / Shutterstock nuotr.

Kai norai, galimybės ir galutinis rezultatas nesutampa, gali kilti problemų lovoje. Vyrai moterims yra paruošę kelis priekaištus – frigidiškumas, patirties stoka. Moterys atsako: nedėmesingi savimylos ir impotentai.

Kas gali trukdyti atsipalaiduoti miegamajame? Vienas iš partnerių paverčia miegamąjį biuru ir ant lovos suverčia krūvą dokumentų, atsineša kompiuterį.  Žinoma, kad darbo reikalai miegamajame nenuteikia karštam ir aistringam seksui. Todėl atminkite: miegamasis – tai miego ir meilės karalystė.

Kita galima nesusikalbėjimo priežastis – skirtingas požiūris į oralinį seksą. Jei vienas iš partnerių kategoriškai pareiškia apie savo nenorą išbandyti oralines glamones, kitą tai gali ne tik atstumti, bet ir įskiepyti naujus kompleksus.

Higienos reikalavimai: svarbu neperlenkti lazdos. Moterims nepatinka, kai vyrai skleidžia nešvaros kvapą, o vyrus neretai erzina, kai mylimoji iš karto po patirto orgazmo lekia į vonią. Žinoma, vyrams vertėtų reguliariai ne tik valytis dantis ir plautis pažastis, bet ir skirti dėmesio savo intymiai higienai. Na, o moterims patariama neskubėti į dušą akis išdegus – po sekso pagulėkite su vyru lovoje bent kelias minutes, pakuždėkite jam į ausį švelnius žodelius.

Kokius rūbus dėvite namuose? Atminkite, kad ištampyti sportiniai marškinėliai ir patogios, bet senos sportinės kelnės nepuošia nei vyro, nei moters. Žinoma, vyras neturi kasdien vaikščioti po namus apsigaubęs klubus rankšluosčiu, o moteris neprivalo išsitraukti iš spintos raudonus gundančius apatinius. Tačiau abu partneriai privalo bent retsykiais susimąstyti apie tai, kaip juos mato antroji pusė.

Buvusieji – tabu. Juk niekam nepatiks pasakojimai apie buvusius meilužius, drauges, juolab – bandymai lyginti. Tiek vyrai, tiek moterys žino šią taisyklę, bet kartais apie ją pamiršta. Moterys – dažniau.  Todėl niekada nepasakokite vienas kitam apie patirtį su ankstesniais partneriais.

Kuomet moteris jaučiasi pavargusi, o vyras beprotiškai nori meilės ir ugnies, nereikia versti jį jaustis kaltu.  Jei nežinote kaip gudriai sekso seansą nukelti rytojui, o vyras galvoja tik apie save, sukitės, mielosios, iš padėties patenkindamos jo poreikius bent jau greituku ar oraliniu seksu.

Jei jaučiate, kad į miegamąjį įslinko šaltukas, rodykite vienas kitam daugiau dėmesio, kalbėkitės. Juk meilė ir seksas – komandinis žaidimas!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų