Pereiti į pagrindinį turinį

Kodėl moterys mėgsta „69" pozą?

2012-09-12 14:00
Kodėl moterys mėgsta „69"           pozą?
Kodėl moterys mėgsta „69" pozą? / Shutterstock nuotr.

Prancūzai šią pozą vadina „L‘amour croise“ – kryžminė meilė. Ir tai puikus būdas paįvairinti seksą. Svarbu tik atminti kelias svarbias taisykles. Svarbiausioji jų: niekada nepereikite prie pozos „69“ staigiai, be paruošiamųjų glamonių – bučinių, švelnių glostymų.

Žinovai moterims rekomenduoja imti vėliavą ir vadovauti paradui: iš pradžių liežuviu ir lūpomis glamonėkite vyro erogenines zonas, o po to neskubėdamos, lėtai apsisukite.

Antra svarbi moteriška taisyklė  – pozos „69“ metu pačiai moteriai geriau, kai ji  valeto pozoje užima viršutinę poziciją. Kodėl? Todėl, kad taip galėsi kontroliuoti vyriško pasididžiavimo patekimo į savo burną gylį, periodiškumą. Be to, galėsi lengviau kontroliuoti vyro įsiskverbimą liežuviu į tave – spartinti procesą, lėtinti ar gilinti.

Ketvirta šios pozos ypatybė – moteris gali arba pati mėgautis malonumu, arba suteikti jį vyrui.

Klasikinė jos versija- vyras guli, o moteris virš jo taip, kad makštis yra tiesiai jam virš veido, o jo vyriškas pasididžiavimas – prieš partnerę.  Jei jūsų su partneriu ūgiai itin skirtingi, klasikinė poza jums netiks, nebent po vyro klubais pasidėsite pagalvę.

Apversta poza „69“ – moteris guli, lūpomis, rankomis ir liežuviu glamonėdama mylimojo varpą, sėklides, išangę, o vyras, pasirėmęs alkūnėmis, yra virš moters ir glamonėja jos klitorį. Ši poza idealiai tinka, kai vyras yra aukštesnis už moterį, tačiau netinka poroms, kai vyras, praradęs savikontrolę, penį įstumia kuo giliau ir pamiršta, kad po juo – ne makštis.

Poza „69“ ant šono – universali ir pati patogiausia. Vertikaliai ši poza ant kelių įgyvendinama taip: vyras stovi ant kelių ir pasuka moterį tokiu būdu, kad jos klubai atsidurtų jam ant pečių, galva būtų ties varpa, o  makštis – šalia vyro veido. Vyras stipriai laiko moterį ir vien tai jau suteikia kitokių malonių pojūčių. Tuomet vyras jaučiasi stiprus, mato, užuodžia, mėgaujasi partnerės slapčiausiomis kūno kertelėmis, gali giliai į ją pasinerti.  O moteriai įdomu dėl neįprastos kūno padėties.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų