Pereiti į pagrindinį turinį

Kodėl susituokus dingsta aistra ir seksas?

2012-10-30 22:00
Kodėl susituokus dingsta aistra ir seksas?
Kodėl susituokus dingsta aistra ir seksas? / Shutterstock nuotr.

Neseniai Didžiosios Britanijos mokslininkai įrodė, jog daugelis porų, gyvenusių santuokoje ilgiau nei dvejus metus, susiduria su seksualinėmis santykių problemomis.

Anot mokslininkų, šios problemos yra susijusios su vyriškų ir moteriškų hormonų lygio skirtumais, nesutampančiais poreikiais bei lūkesčiais.

Konfliktai lovoje gali kilti visiškai netikėtai. Daugelis nežino, kokios yra jausmingo, nuostabaus ir kokybiško sekso priežastys. Seksologai tikina: daugelio porų nuomone, geras seksas yra partnerio sugebėjimų ir dažnio rezultatas, skelbia metronews.ru. Ar tai tiesa?

Seksualinių santykių esmė – abipusis supratimas. Sveikuose santykiuose seksas yra meilės išraiška. Jei partneriai seksu užsiima tik tam, kad pelnytų meilę ar būtų sveikesni, negali būti jokios kalbos apie ilgalaikį ryšį.

Neseniai buvo įrodyta, kad patirtas orgazmas negarantuoja puikaus sekso. Žinoma, seksas gali suteikti malonumą, tačiau prabėgus laikui, liks tik tuštumos ir vienatvės jausmas. Tai, kad iš sekso gimsta meilė, yra dar vienas klaidinantis mitas.

Psichologai tvirtina, kad meilė prabunda žmogaus viduje, ir tai, kaip jis save mato bei vertina, atsispindi santykiuose tarp lyčių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų