Pereiti į pagrindinį turinį

Kokio sekso trokšta Ugnies ženklo atstovai?

2013-04-06 22:00
Kokio sekso trokšta Ugnies ženklo atstovai?
Kokio sekso trokšta Ugnies ženklo atstovai? / Shutterstock nuotr.

Avinas, Liūtas ir Šaulys – karštakošiai ir mėgstantys iššūkius. Todėl ir suvilioti bei nustebinti juos lovoje reikia daug pastangų.

Jų - karštas, greitai užsiplieskiantis ir įsižeidžiantis charakteris. Jų išmonė neturi ribų -  jie nekantrūs. Dažniausiai pirmiausia padaro, o tik vėliau pamąsto, todėl gan dažnai įsivelia į vienos nakties nuotykius. Šių žmonių aistra nuolat verda, jie yra labai seksualūs. Jų aistra gyvenimui traukia aplinkinius kaip magnetas. Šio ženklo žmonės mėgsta dominuoti ir sekse - todėl jie pageidauja mylėtis tokiomis pozomis, kur galėtų vadovauti savo mylimajam.

AVINAS

Tarpusavio santykiuose Avinas dažnai lenktyniauja ir nori būti pirmas. Įsimylėję šio ženklo atstovai dievina savo antrąją pusę, todėl dažnai nori mylėtis.  Dažnai jis būna grubus ir agresyvus, retkarčiais – grubumą pakeičia švelniomis glamonėmis. Vengia preliudijų. Neretai greitai pasitenkina, o apie partnerę net nepagalvoja.

Avino grubumą reikėtų paversti žaismingumu, tuo labiau, kad Avinai – geri artistai lovoje.  Galite mylėtis neįprastose vietose ar stebinti vienas kitą maloniomis smulkmenomis. Jis įvertins seksą viešose vietose ar žaidimą su botagėliu ir antrankiais. Mylintis energingai, greitai patirsite aštrių pojūčių. Jei vis dėlto grubus seksas jums nepatinka, partnerį geriau pamaloninkite švelniomis glamonėmis, nei pasakykite apie tai, kas nepatinka.

Avinams patinka, kai liečia jų veidą, ausis ir plaukus. Plaukais tiek moterys, tiek vyrai gali būti liečiami: vyrams perbraukite plaukų sruoga per veidą, moterims pakutenkite barzda kūną.

LIŪTAS

Šio ženklo vyrai – savimylos ir egocentrikai. Sekso metu tai ypač išryškėja. Jie – emocionalūs ir šilti, todėl romantiškos akimirkos jiems labai svarbios. Jiems patinka striptizas.  Todėl kuo dažniau jiems atskleiskite savo jausmus.  Liūtas parodo savo jausmus taip išraiškingai ir aistringai, kad niekada nepamiršite. Be to, jam kaip oro reikia tikros meilės.

Jų jautriausia zona – kaklas. Todėl glamonių ar sekso metu jį liekite kuo dažniau.

ŠAULYS

Nenustokite girti Šaulio, mat jis dažnai apie save galvoja labai gerai. Todėl sekso metu jam patiks išgirsti vieną kitą komplimentą. Kadangi jie yra nepastovūs ir dažnai flirtuoja arba įsitraukia į vienos nakties nuotykius, tad sulaikysite jį prie savęs eksperimentuojant. Šauliui patinka jausmingumas, todėl sekso orgijos – jam kaip tik. Šie žmonės dažnai išbando ir grupinį seksą.

Šių žmonių jautriausios kūno vietos - šlaunų vidinės pusės, netoli lytinių organų ir delnai. Be to, moterims labai patinka, kai glamonėjami jų plaukai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų