Pereiti į pagrindinį turinį

Koks seksas tinkamiausias trisdešimtmetėms?

2013-02-05 22:00
Koks seksas tinkamiausias trisdešimtmetėms?
Koks seksas tinkamiausias trisdešimtmetėms? / Shutterstock nuotr.

Mūsų seksualinis elgesys skirtingais gyvenimo tarpsniais skiriasi. Tracey Cox savo bestseleryje „Sextasy“ atskleidžia seksualinius įsimylėjėlių bruožus pagal jų amžių.

Štai ką ji rašo apie trisdešimtmečius.

Trisdešimties jau kone visi žmonės būna patyrę seksualinių santykių, tad tai metas didesniems eksperimentams. Pastebėta, kad trisdešimtmečiai mėgsta pusiau viešas vietas. Pavyzdžiui, paplūdimius, sodus ar parko suolelius tamsoje. Tame yra kažkokio laukinio erotiškumo. Tokiame amžiuje vis dažniau imama mylėtis duše arba vonioje.

Šio amžiaus žmonės ima naujai įvertinti keistus pasitenkinimo būdus.  Jie prisipažįsta pabandę būti vergais ar, atvirkščiai, rankose laikę botagėlius.

Beje, tokio amžiaus moterys susidraugauja su gėjais. Švedai ištyrė, kad moterys ir gėjai turi simetriškas smegenis, o heteroseksualūs vyrai ir lesbietės turi asimetriškus smegenų pusrutulius.

Trisdešimtmetis susijęs ir su vaikais. Tad jeigu mažylis atima daug laiko, vis tiek nenustokite vienas kitam rodyti dėmesio ir mėgaukitės „greitukais“. Ištirta, kad susilaukus vaiko jau po keturių mėnesių poros ima mylėtis 4-5 kartus per mėnesį.

Knygos autorė pastebi, kad daugelis moterų po trisdešimtmečio džiaugiasi stipresniais orgazmais. Teigiama, kad 90 proc. moterų, kurioms yra virš trisdešimt, patiria orgazmą, kai tuo tarpu tarp jaunesnių šis skaičius yra 23 proc.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų