Pereiti į pagrindinį turinį

Lovoje su genijumi: Salvadorą Dali jaudino ištvirkusi žmona

2012-09-18 22:00
Lovoje su genijumi: Salvadorą Dali jaudino ištvirkusi žmona
Lovoje su genijumi: Salvadorą Dali jaudino ištvirkusi žmona / Scanpix nuotr.

Prieš 30 metų anapilin iškeliavusi viena paslaptingiausių moterų – Gala Dali mokėjo vyrų širdyse uždegti beprotišką geismo ugnį, nepripažino ištikimybės, nežinojo, kas yra gėdos jausmas. Vyrai, ėję dėl jos iš proto, buvo vadinami mazochistais.

Pirmasis Galos vyras, poetas Polis Eliuaras mėgo ją fotografuoti nuogą ir rodyti nuotraukas draugams. Jam teikė malonumą stebėti, kaip į žmonos nuotraukas žiūrintys vyrai seilėjasi iš pavydo. Kartą nuotraukas jis parodė ir Salvadorui Dali. Tobulas laibų kojų konturas, švelniai užapvalinta sėdynė, plonas liemuo ir mažos krūtys – tai buvo jauno menininko moters idealas. Tokias formas Dali vadino „saldžiomis“. Moteris, kurią Salvadoras išvydo nuotraukose,  įkūnijo erotiškiausius jo sapnus, seksualiausias fantazijas.

Polis pastebėjo, kokį įspūdį Dali paliko jo žmonos nuotraukos, tačiau jis tik dar labiau įkaito. Poliui teikė nežemišką malonumą galimybė dalintis savo moterimi su kitais vyrais. Dar labiau geidė išbandyti su Salvadoru ir Gala seksą tryse.

Iki santuokos Gala buvo nekalta, tačiau tapusi moterimi 23 metų, nutrūko nuo pavadėlio ir leido pasireikšti savo polinkiui į meilės nuotykius. Su Poliu Gala iš karto susitarė, kad jų šeimoje žodis „ištikimybė“ nebus vartojamas.  Jų santykių pagrindu tapo nuodėmingas, ištvirkėliškas gyvenimas ir partnerių gausa.

Sužinojęs apie eilinę Galos sekso intrigą, Eliuras rašė savo žmonai: „Padaryk taip, kad jis suprastų ir sutiktų mylėti tave kartu su manimi, kaip ir tarėmės“. Laiškuose Polis rašė jai, kad ji nevažiuotų pas jį per mėnesines ir tokiu būdu jie negadintų abipusio malonumo.  O abipusį malonumą abu suprato kaip masturbaciją vienas kito atžvilgio.

Tik dviese gyventi negalintys, bet vienas be kito savo gyvenimo neįsivaizduojantys sutuoktiniai ryžosi įvairiems eksperimentams, galintiems suteikti seksui naujų spalvų.

Vėliau Gala su nostalgija prisimins tuos laikus, kai jie gyveno tryse, o jų miegamajame kaip visavertis partneris įsitaisė dailininkas Maksas Ernstas.  Moteris krimtosi, kad dėl savo moteriškos anatomijos negali turėti intymių santykių iš karto su dviem vyrais.

Pirmą kartą Gala susitiko su Salvadoru Karakese.  Ji neslėpė, kad Polis daug jai pasakojo apie gražuolį Dali ir jautė, kad vyras stumte stumia ją į Salvadoro glėbį.  Tuo tarpu su Gala susipažinęs Dali tą pačią akimirką pametė dėl jos galvą, jautėsi lyg užburtas ir vaikščiojo, tarytum būtų išsikraustęs iš proto.

Kai Salvadoras sutiko Galą, jam buvo 25 metai ir jis vis dar buvo nekaltas. Dali ne kartą pats prisipažino, kad visada jautė erotinį nepasitenkinimą ir kūno poreikius tenkino masturbuodamąsis.  Ir štai jis sutiko moterį, kuri buvo tokia pat gašli, kaip jis – kuklus.  Su didžiausiu malonumu jis išgirdo iš Galos lūpų žinią, kad ji taip pat dievina masturbaciją.

Iš proto išvedusi jauną genijų Gala turėjo S.Dali atžvilgiu ne tik seksualinių, bet ir materialinių planų.  Tuo metu jos vyro pinigai baigėsi ir tai ją erzino. Todėl ji nusprendė, kad jaunas, genialus ir perspektyvus menininkas užims Polio vietą.

Salvadoras negalėjo atsidžiaugti savo meiluže: Gala padėjo jam iki naujų aukštumų patobulinti onanizmo techniką, lengvinančią sėklos išsiveržimą.  Ir šis džiugesys atsispindėjo daugelyje kūrinių.

Gala su Dali kartu praleido daugiau kaip 40 metų, tačiau visą tą laiką jos seksualiniai interesai ir poreikiai nesikeitė. Ji norėjo meilės net atšventusi 70-ąjį gimtadienį. Kuo labiau ji seno,  tuo daugiau sekso norėjo. Gala suviliodavo bet kurį sutiktą vyrą ir įtikindavo, kad Salvadorui – tas pats, neva kiekvienas jų gyvena savo gyvenimą. Dali nesiginčyjo ir viešai kartojo leidžiantis Galai turėti tiek meilužių, kiek ji nori.

Gala už seksą jauniems meilužiams dovanojo Dali paveikslus, pirko jiems automobilius ir namus.  O Dali vis geriau ir daugiau kūrė, kuo daugiau jaunų gražuolių vijosi apie jį.

1968 metais dailinininkas nupirko žmonai pilį. Gala uždraudė Dali atvykti į pilį be jos raštiško leidimo. 1982 m. Gala, sulaukusi 88 m., mirė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų