Pereiti į pagrindinį turinį

Meilė ir seksas: auksinės taisyklės

2010-09-26 16:19
Meilė ir seksas: auksinės taisyklės
Meilė ir seksas: auksinės taisyklės / Scanpix nuotr.

Kad mylimojo glėbyje pasiektumėte palaimą, nereikia įmantrios sekso technikos. Mylintis svarbu dvasinis artumas, pasitikėjimas vienas kitu ir keletas subtilių psichologinių bei emocinių niuansų.

1. Jeigu nejaučiate poreikio mylėtis kiekvieną dieną, tai ir nedarykite to

Kiekvienas organizmas turi individualų ritmą, kiekvienas žmogus skirtingai atgauna jėgas po fizinio, psichologinio krūvio, seksualinio susijaudinimo. Sekso perteklius blogiau nei trūkumas - gali greitai dingti seksualinis potraukis.

2. Seksualinis artumas prasideda gerokai anksčiau, nei atsigulate į lovą

Daugelis porų turi negerą įprotį konfliktus spręsti lovoje, t.y. visą dieną abu nervingai aiškinasi santykius, o vakare mylisi. Pamirškite seksą, kai namie įkaitusi atmosfera! Tai neišspręs jūsų rūpesčių, galbūt tik trumpam sušvelnins ar atitolins juos.

3. Visi rūpesčiai turi likti už miegamojo durų

Meilės žaidimams atsiduokite ne tik kūnu, bet ir siela. Susitvarkykite kasdienius reikalus taip, kad jie nei slėgtų, nei atitrauktų dėmesį. Seksas nėra kasdienybės dalis, jis – šis tas ypatingo. Svarbu ir erotiška atmosfera. Kartais pakanka įdomesnio apšvietimo, kad kambarys, kuriame mylitės, atrodytų visai kitaip.

4. Malonumo priešai - soti vakarienė ir alkoholis

Tokia jau žmogaus fiziologija: kai mylisi, į lyties organus priplūsta daug kraujo, todėl jie tampa tokie jautrūs. Tačiau jei sočiai prisivalgote, sustiprėja virškinimo organų kraujotaka, todėl žymiai sunkiau susijaudinti, patirti malonumą. Nekalbant, jau apie kitus reiškinius: skrandžio gurgimą, raugėjimą, ar vidurių pūtimą. Alkoholis padeda atsipalaiduoti, tačiau jis tikrai nestiprina potencijos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų