Pereiti į pagrindinį turinį

Mokslininkai: gyvenimo partnerį padeda išsirinkti kvapas

2012-09-07 12:00
Mokslininkai: gyvenimo partnerį padeda išsirinkti kvapas
Mokslininkai: gyvenimo partnerį padeda išsirinkti kvapas / Shutterstock nuotr.

Bostono pažinčių tarnyba „ScientificMatch“ suranda žmonėms partnerį ne įprastu būdu – per svetaines internete, bet  remdamąsi trimis raktais: asmenų vertybėmis, pomėgiais ir cheminiu atitikimu vienas kitam. Jei pirmieji du raktai surandami anketavimo būdu, su chemija viskas daug įdomiau.

Atliekamas dviejų kandidatų į porą DNK tyrimas ir remiamasi mokslininkų išvadomis,  kad priešingybės vieną kitą traukia. Todėl kuo labiau skiriasi dviejų žmonių imuninės sistemos, tuo labiau sutampa jų seksualumas.

Įrodyta, kad „chemiškai“ vienas kitam tinkančios poros vienas kito natūralų kūno kvapą vertina kaip seksualiausią pasaulyje.  Be to, poros seksualinis gyvenimas yra darnus, moterys patiria daugiau orgazmų, santykiuose būna mažiau apgavysčių ir melo, pora „vaisingesnė“, vaikai gimsta sveikesni.

DNK tyrimas ir partnerio parinkimas kainuoja beveik du tūkstančius JAV dolerių. Tyrimo rezultatai gali išsikreipti, jeigu asmuo nuolat vartoja vaistus arba buvo išaugintas ne tikrųjų tėvų.

Ne paslaptis, kad minėtos tarnybos verslas labiausiai nukreiptas į dailiosios lyties atstoves, nes būtent jas dažniausiai domina metafiziniai ir cheminiai atitikimai su išrinktuoju.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų