Pereiti į pagrindinį turinį

Mokslininkai: vyrai apie neištikimybę gali prasitarti miegodami

2010-11-29 10:55
Mokslininkai: vyrai apie neištikimybę gali prasitarti miegodami
Mokslininkai: vyrai apie neištikimybę gali prasitarti miegodami / "Shutterstock" nuotr.

Britų ekspertų grupė atliko ne vieną eksperimentą, per kuriuos buvo išsiaiškinta, kad miegant stipriosios lyties atstovus galima priversti papasakoti apie „nuklydimus į kairę“.

Įdomiausia tai, kad jie patys nesužinos prisipažinę dėl padarytų nuodėmių. Londono universiteto mokslininkai aptiko mechanizmą, atveriantį miegančių vyrų paslaptis.

Be to, tyrimo metu buvo išsiaiškinta, kas priverčia vyrus kalbėti per miegus. Todėl specialistai įsitikino, kad galima kontroliuoti galvos smegenų veiklą, kai vyras yra Morfėjaus „valdžioje“. Sapnuojant būna momentų, kai beveik visa neuronų struktūra užblokuojama, ypač jei nėra pašalinių dirgiklių, pavyzdžiui, mašinos garso, įjungtos šviesos ar laikrodžio tiksėjimo.
Būtent tuo metu  ir reikėtų užduoti klausimų, į kuriuos galima gauti  atvirus atsakymus.

Tačiau yra dvi svarbios sąlygos ir viena kliūtis, kuri gali iškreipti gautą rezultatą. Pirma, vyras neturi sirgti jokiomis psichologinio pobūdžio ar nervų ligomis ar kęsti stresą. Antra, jis turi eiti miegoti ne vėliau kaip 20 valandą. Ir trečia – nustatyti visiško atsipalaidavimo fazę galima tik specialiu prietaisu.

Tačiau specialistus nustebino tai, kad šis „apklausos“ būdas neveikia moterų. Bet jie nenuleidžia rankų ir nutarė pratęsti tyrimus, ieškodami moterų „silpnų vietų“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų