Mylimoji jums padėkos: 7 jautriausios merginų erogeninės zonos

  • Teksto dydis:

Visi žmonės turi erogenines zonas arba specifinius taškus, kurie yra jautrūs. Tiesa, kiekvieno žmogaus erogeninės zonos gali skirtis, tad jei vienam žmogui kažkas yra malonu, kitam gali visai nekelti jokių ypatingų pojūčių, rašoma medicinenet.com portale.

Rasti šiuos taškus gali užimti šiek tiek laiko. Ar patys tyrinėjate savo kūną, ar drauge su mylimu žmogumi, štai septynios erogeninės zonos, į kurias derėtų atkreipti dėmesį.

Stimuliuojant šias zonas gali ne tik kilti susijaudinimas, bet ir būti greičiau pasiekiamas orgazmas.

Ausys

Dažniausiai šis itin jautrus organas yra praleidžiamas. Ausyse pilna nervų ir jautrių vietų, tiek viduje, tiek išorėje.

Bet koks prisilietimas arba švelnus trynimas, lietimas gali suteikti malonų, virpulį keliantį jausmą.

Švelnus laižymas, bučiavimas ar net atsargus krimstelėjimas – būdų stimuliuoti ausis gali būti įvairių. Pasiteiraukite mylimosios, ko ji norėtų įžanginėse glamonėse ir pagal tai planuokite. Į ausis galima ir kažką šnibždėti ar truputį pūstelėti. Ausų išorėje irgi gausu receptorių!

Delnai ir pirštų galiukai

Ar žinojote, kad pirštų galiukai yra bene jautriausia kūno vieta? Kadangi jie čia pat, delnai irgi yra jautrūs.

Partnerės rankas, delnais į viršų, paimkite į savąsias, tuomet pirštais lėtai glostykite jos delnus. Galite vietomis ir pakutenti. Kad intymumo efektas būtų dar didesnis, palaikykite akių kontaktą.

Kadangi viskas vietoje, galima ir švelniai pačiulpti jos pirštų galiukus vieną po kito. Stebėkite, kokia bus mylimosios reakcija.

Speneliai

Greičiausiai galima atspėti, kad ir ši kūno dalis bus paminėta. Keista, kad daugelis vyriškių šią erogeninę zoną trumpai pastimuliuoja, o tada keliauja kitur, neišnaudodami viso šios kūno dalies potencialo.

Kai speneliai yra stimuliuojami, nervais perduodamas signalas į merginos lytinius organus. Ta pati smegenų dalis ir jaučia malonumą, lyg būtų stimuliuojamas klitoris ar vagina. Be to, speneliai turi šimtus nervų savo galiukuose, todėl merginoms yra nepaprastai jautri vieta.

Gera žinia yra tokia, kad spenelius stimuliuoti galima daugeliu būdų. Bučiavimas, laižymas, per juos galima braukyti su plunksna, variantų – begalė. Nepamirškite dėmesio suteikti ir areolai (zonai aplink spenelius – aut. past.), tai sustiprins merginos pojūčius.

Teigiama, kad moterys net gali patirti spenelių orgazmą. Žinoma, pasitaikys nemažai klaidų, tačiau verta įdėti pastangų ir pasistengti.

Jeigu jūs ir mylimoji mėgstate šiurkštesnį seksą, miegamojo žaidimams galite įsigyti spenelių spaustukų. Žinoma, prieš tai susitarkite su partnere.

Vidinės šlaunys

Vidinė šlaunų dalis yra kita jautri dalis merginų kūnuose, taip yra todėl, kad šios vietos yra arti intymios vietos. Švelnūs prisilietimai ar glostymas gali maloniai stimuliuoti šią vietą.

Savo pirštais žemyn perbėkite per moters šlaunis. Tuomet lėtai kilkite viršun. Galite ir bučiuoti vidines šlaunų dalis, pamažu kildamas iki makšties.

Klitoris

Plačiai žinoma, kad klitoris yra viena iš jautriausių moters kūno vietų. Jame yra net 8 tūkst. nervų galiukų, dėl to ši vieta yra tarsi „malonumo namai“. Tačiau čia – dar ne viskas. Šiais nervais stimuliacija perduodama į dar 15 tūkst. dubens nervų. Tai ir yra priežastis, kodėl klitorio orgazmai gali privesti prie garsių: „dieve mano“.

Siekiant įgusti stimuliuoti klitorį reikės praktikos. Tačiau kai pilnai tą išmoksite, mylimajai orgazmą padovanosite greitai ir efektyviai. Nors tam geriausiai tinka pirštai, galima pasitelkti ir liežuvį. Išorinei stimuliacijai į pagalbą galite naudoti vibratorių.

Eksperimentuokite įvairiomis padėtimis, kryptimis ir greičiais, taip išsiaiškinsite, kas merginai teikia didžiausią malonumą.

A taškas

Nors viešumoje daug kalbama apie G tašką, nedaugelis žmonių žino apie A tašką ir malonumą, kurį jis gali suteikti. Jį galima rasti žemiau makšties angos. Šis „regionas“ yra pilnas nervų galiukų.

Kai mylėsitės su partnere, sutelkite spaudimą ties moters makšties išorine, priekine sienele. Jei naudojatės vibratoriumi, darykite tą patį, kol pats „slidinėsite“ pirmyn ir atgal.

Pėdų apačia

Pėdų apačia turi specifinius taškus, kurie sustiprina susijaudinimą ir pagerina kraujo apytaką. Kai kurie žmonės nepaprastai bijo kutenimo šiose vietose, tad surasti tinkamą tašką jums gali užtrukti kiek laiko.

Pėdų masažas yra puikus būdas sukurti nuotaikai. Jeigu jums ar partnerei tai patinka, galite ir pačiulpti kojų nykščius. Siekiant sukurti dar stipresnius įspūdžius, palaikykite tiesioginį akių kontaktą, kol tai darote.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Med.

Med. portretas
Kiekviena žmogaus kūno dalys turi paskirti ir negalima burną naudoti moters tarpkojui ,nes užsikrėsti įvairiomis ligomis.Bsisus vyrai ir moteris kurie burną paverčia subine,taip negražiai parašiau kad yra labai negerai .Burnos vėžys garantuotas,neteksite dantu ir prisiauginsite kirmėlių.Baisus dalykas tokių žmonių lauke.Nereikia nei masažų tik reikia kad patiktu žmogus ir viskas gaunasi nuostabiai.Nenaudokite burna tam jam ji neskirta,tai medicinos profesorių nuomonė,jeigu norite būti sveikais

Anonimas

Anonimas portretas
PAMIRŠOT...VAIKINO PINIGINĖ...

neapsimoka

neapsimoka portretas
jaunystėje putes laižiau, senatvėje be dantų likau.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių