Pereiti į pagrindinį turinį

Nekaltos moterys Maskvoje susibūrė į Gogolio klubą

2012-09-09 20:00
Nekaltos moterys Maskvoje susibūrė į Gogolio klubą
Nekaltos moterys Maskvoje susibūrė į Gogolio klubą / Shutterstock nuotr.

Rusijos sostinėje veikia Gogolio nekaltųjų maskviečių klubas, kuriam vadovauja 62 metų moteris. Jokiomis elgesio taisyklėmis nariai nėra susaistyti. Vienintelis reikalavimas – neprarasti nekaltybės iki vestuvių.

Kodėl klubo pavadinimas susietas su garsiu rašytoju – neaišku. Šiuo metu klubas vienija per 30 narių.

Klubo įkūrėja neslepia, kad prieš 42-ejus metus atvykusi į Maskvą ji iš karto pasinėrė į suaugusiųjų pasaulį. Garbaus amžiaus moteris pasakojo, kad prarado nekaltybę antrą dieną: susipažino su vyriškiu netoli mokymosi įstaigos, į kurią ketino stoti. Jis neva apibėrė ją komplimentais, apgaubė dėmesiu, žadėjo būti kartu iki mirties  ir po trijų valandų pažinties ji atsidūrė jo lovoje. Kitą dieną vyriškis dingo.

Pažiūrėjus į Nekaltybės klubo nares, sunku būtų teigti, kad visos jos nekaltos: jaunos, lieknos, simpatiškos. Vidutinis  amžius – 25-eri metai. Jauniausiajai neseniai sukako 16 metų, vyriausiajai – 43 m. Naujų klubo narių vadovė ieško per internetą, kur turi savo tinklaraštį.

Pagrindinė klubo užduotis – išauklėti garbingas nuotakas ir sėkmingai jas ištekinti.  Klubo narės dalyvauja kiekvieną savaitę po du kartus vykstančiuose užsiėmimuose. Jos yra mokamos psichologijos, kulinarijos meno, megzti ir kitų moteriškų gudrybių.

Nekaltybės klubas neturi pastovių patalpų. Klubo narės teigia, kad taip yra dėl vienos paprastos užduoties – joms tenka nuolat slapstytis nuo jas medžiojančių turtuolių. Mat Rusijos oligarchai labai mėgsta pramogą – atimti nekaltybę iš kuo jaunesnių merginų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų