Pereiti į pagrindinį turinį

Nuogos šokėjos vyrus tikisi sudominti literatūros šedevrais

2012-09-23 22:00
Nuogos šokėjos vyrus tikisi sudominti literatūros šedevrais
Nuogos šokėjos vyrus tikisi sudominti literatūros šedevrais / Shutterstock nuotr.

Toronte (JAV) atsidarė literatūrinis salonas, kuriame pasirodymus rengia Amerikos burleskos žvaigždės. Jos nešoka ir nedainuoja, o tiesiog skaito klasikinius literatūrinius kūrinius visiškai nuogos.

Ši idėja priklauso Čikagos fotografui ir rašytojui Frenkui Vividui, kuris kartą pamatė savo žmoną – burleskos šokėją Mišel Lamur, skaitančią knygą. Nuoga gražuolė su knyga rankoje privertė Frenką išsižioti iš nuostabos ir paskatino sukurti literatūrinių vakarėlių koncepciją.

Iš pradžių planuota, kad tai bus interneto svetainė su mokamu prisijungimu. Tačiau minties atsisakyta, baiminantis asociacijų su pornografinio turinio svetaine.

Galop sutuoktiniai apsistojo ties seno literatų salono formatu. Teminiai vakarėliai vyksta kartą į mėnesį, merginos pačios renkasi, kokio žanro knyga bus skaitoma.

Vakarėlio metu skaitovėmis tampa keturios ar penkios nuogos merginos. Jų pasirodymai trunka po dešimt minučių. Organizatoriai tikisi, kad tokie vakarai padidins susidomėjimą grožine literatūra. Jie taip pat pripažino, kad dažniausi vakarėlių svečiai vis dėlto yra vyrai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų