Pereiti į pagrindinį turinį

Paskutinė M.Jacksono meilė - garsus juodaodis krepšininkas

2009-08-30 12:33
Paskutinė M.Jacksono meilė - garsus juodaodis krepšininkas
Paskutinė M.Jacksono meilė - garsus juodaodis krepšininkas / "Reuters" nuotr.

Popmuzikos karalius turėjo meilužį krepšininką ir svajojo su juo susituokti, savo knygoje teigia Michaelo Jacksono biografas Ianas Halperinas.

Apsikeitė sužadėtuvių žiedais

Knygos „Michaelas Jacksonas, paskutiniai metai“ autorius tikina, kad dainininko mylimasis buvo garsus juodaodis krepšininkas, tačiau atsisako nurodyti jo vardą. Esą krepšinio pasaulyje pripažinti, kad esi homoseksualas, tolygu mirties nuosprendžiui. Pasak I.Halperino, sportininkas pats detaliai papasakojo jam apie meilės ryšius su M.Jacksonu, o Jacksonų giminės atstovai patvirtino šią informaciją.

„L (šitaip autorius vadina meilužį pagal anglišką atitikmenį „lover“ - red. past.) ir Michaelas susipažino prieš devynerius metus ir iš karto susidraugavo. Vėliau jų santykiai peraugo į meilės istoriją - tai įvyko maždaug prieš dvejus metus. Nuo to laiko jie reguliariai susitikinėdavo, - Prancūzijos žurnalui „Paris Match“ pasakojo I.Halperinas. - Jie žiūrėdavo filmus, gerdavo labai brangų raudonąjį vyną, po 3 tūkst. dolerių už butelį, po to miegodavo. Michaelas dažnai išeidavo iš jo kitą rytą. Vėliau tarp jų įsižiebė tikra aistra. Tikėdamiesi kada nors susituokti, jie apsikeitė sužadėtuvių žiedais, kurie kainavo po 50 tūkst. dolerių, buvo pagaminti Rusijoje ir papuošti deimantais.“

I.Halperinas mano, kad L gali netrukus išeiti į dienos šviesą. Jis buvo paskolinęs M.Jacksonui 500 tūkst. dolerių, ir norėdamas atgauti pinigus greičiausiai turės atskleisti visą tiesą.

Norėjo vestuvių ant vandenyno kranto

Pasak I.Halperino, tai tikriausiai buvo vienintelė tikra meilė M.Jacksono gyvenime. Dainininkas norėjo, kad apie ją sužinotų visi, jam nebuvo svarbu, ką pasakys žmonės. Tačiau juodaodžiam krepšininkui tai atneštų daug nemalonumų, o galbūt reikštų ir karjeros pabaigą.

L pasakojo I.Halperinui, kad jiedu su M.Jacksonu norėjo susituokti basi ant Ramiojo vandenyno kranto. Jie ketino pakviesti į vestuves garsų JAV režisierių Steveną Spielbergą, Kalifornijos gubernatorių Arnoldą Schwarzeneggerį ir visą Jacksonų šeimą.

Popmuzikos karaliaus ir juodaodžio krepšininko vestuvės neįvyko, nes po 2008 m. referendumo Kalifornijos valstijoje homoseksualams buvo uždrausta tuoktis. Tuo metu, kai M.Jacksonas mirė, poros santykiai jau buvo nutrūkę.

„Kai vienos lyties santuokų legalizavimo perspektyvos žlugo, Michaelas užsisklendė savyje. Jie išsiskyrė šių metų sausį arba vasarį“, - sakė I.Halperinas.

Dainininką supo sąmokslininkai

Atlikėjo biografas taip pat papasakojo, kad gyvenimo pabaigoje M.Jacksonas buvo labai išsekintas. Artimiausiu metu jo motina ketina pateikti teismui ieškinį prieš gydytoją Conradą Murray, suleidusį dainininkui propofolio, ir kompanijos AEG prodiuserius, kurie pasamdė šį gydytoją.

M.Jacksono ir AEG sutartyje iš pradžių buvo kalbama apie 10 koncertų, vėliau - apie 31, o dar vėliau šis skaičius išaugo iki 50-ies. Pasak I.Halperino, dainininkas labai pyko, bijojo, kad neištvers tokio krūvio. Savo nuogąstavimus jis išdėstė laiške Leonardui Rowe‘ui, tačiau šis laiškas nebuvo išsiųstas.

„AEG vadovai žinojo, kad M.Jacksonas nori juos palikti, todėl apsupo jį savo žmonėmis, kurie turėjo atskirti dainininką nuo išorės pasaulio“, - tikino I.Halperinas.

Prieš pat mirtį M.Jacksonas norėjo kreiptis pagalbos į tėvą, kurio nekentė, bet vertino už vadybos ir verslo sugebėjimus. Jis kelis kartus prašė padėjėjų paskambinti Joe Jacksonui ir paprašyti, kad šis padėtų nutraukti sutartį su AEG. Tačiau padėjėjus esą kažkas papirko, jie niekur neskambino.

Pasak I.Halperino, pavojingiausias asmuo M.Jacksono aplinkoje buvo jo atstovas spaudai daktaras Tomas Tomas. „Michaelas jo bijojo, o nuo gegužės Tomas Tomas ėmė jam grasinti. Michaelas nusprendė jį atleisti, bet jau buvo per vėlu“, - teigė dainininko biografas.

Nemėgo Jacksonų kraujo

I.Halperinas taip pat atskleidė, kad britų aktorius Markas Lesteris gali būti M.Jacksono dukros Paris tėvas.

„Turiu spermos donorų sąrašą. Jų buvo dvylika, bet man žinomi tik devyni. Tarp jų yra ir M.Lesteris“, - tikino I.Halperinas. Pasak jo, M.Jacksonas norėjo turėti žymių donorų spermos banką ir atsitiktiniu būdu išsirinkti savo vaikui tėvą, kad niekas nežinotų, kas jis yra.

„Michaelas norėjo, kad jo vaikai būtų tobuli ir biologine prasme neturėtų nieko bendro su jo šeima. Jis norėjų apsaugoti savo vaikus nuo Jacksonų DNR, todėl kreipėsi į savo draugus, kuriuos laikė vertus būti jo vaiko tėvais, ir paprašė duoti spermos vienoje Los Andželo klinikoje“, - žurnalui „Paris Match“ pasakojo I.Halperinas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų