Pereiti į pagrindinį turinį

Patarimai, kaip stimuliuoti orgazmą

2012-09-11 22:00
Patarimai, kaip       stimuliuoti orgazmą
Patarimai, kaip stimuliuoti orgazmą / Shutterstock nuotr.

Vyro orgazmas skiriasi nuo moteriškojo: vyriškas yra fiziologinis, o moters – psichologinis.

Manoma, kad moterims sunkiau pasiekti malonumo viršūnę, todėl jos neretai jį simuliuoja,  garsiai dejuodamos, parinkdamos atitinkamus gestus ir mimiką.

Neseniai atlikta apklausa parodė, kad profesionaliomis aktorėmis lovoje tampa ne tik moterys, bet ir kas penktas vyras. Tik kyla klausimas: kaip gi stipriajai lyčiai tai pavyksta, jei jų orgazmas – fiziologinis?

Vyriškas pasididžiavimas iš esmės veikia paprastai – gamtos sutverta taip, kad orgazmą jie pasiekia tik išsiliejus sėklai.

Kaip apgauti moterį? Ši paslaptis yra banali ir paprasta: mylėtis su prezervatyvu prieblandoje.

Kas kita – kai vyras kenčia dėl nepakankamos erekcijos ir negali pasiekti laimingos pabaigos. Seksualinė sveikata – tai  svarbi kiekvieno vyro gyvenimo dalis.  Visada būti stipriam ir galingam, prailginti lytinį aktą, didinti potenciją gali padėti specialiai potenciją stimuliuojančios priemonės: sintetiniu keliu sukurti preparatai ir natūralūs, augalinės kilmės stimuliatoriai bei maisto papildai.

Pavyzdžiui, vyrišką seksualinę funkciją teigiamai veikia tokie augalinės kilmės stimuliatoriai kaip ženšenio šaknis – plačiai naudojamas Rytų Azijos šalyse kaip tonizuojantis afrodiziakas. Jūrų arkliukas, vadinamas gydomąja priemone Rytų medicinoje, didinančia seksualumą, suteikiančią orgazmui ryškumo. Auksinė Ali šaknis – geismo ir lytinio aktyvumo stimuliatorius. Testosterono lygį didina ir Johimbe medžio žievės ekstraktas bei imbierai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų