Pereiti į pagrindinį turinį

Seksas: 10 senolių patarimų nekaltoms merginoms

2010-10-22 16:01
Seksas: 10 senolių patarimų nekaltoms merginoms
Seksas: 10 senolių patarimų nekaltoms merginoms / Shutterstock nuotr.

Siūlome keletą senolių „receptų“ merginoms, kaip neskausmingai prarasti nekaltybę. 

1. Pirmą naktį reikėtų praleisti visiškoje tamsoje. Šis patarimas yra teisingas, mat jei mergina nepatyrusi, ji varžysis, drovėsis, todėl skausmai dar labiau sustiprės.

2. Išgerkite valerijono nuoviro. Šis nuoviras – puiki priemonė abiems partneriams, kadangi jis ne tik nuramina, bet ir šiek tiek sulėtina reakciją. Tik neperlenkite lazdos –išgerkite  ne daugiau kaip pusę stiklinės šio gėrimo. Priešingu atveju, nuoviras prilygs migdomiesiems vaistams.

3. Sutepkite vyro penį lokio riebalais. Ši priemonė prilygsta tepalams, nes jo sudėtyje yra pentalgino medžiagos, kuri veikia kaip lengva anestezija. T.y. ji slopina skausmingus pojūčius ir palengvina pirmą intymų kontaktą.

4. Prieš suartėjimą nevertėtų gerti trauktinės ar kitų alkoholinių gėrimų. Išgėrus alkoholinių gėrimų išsiplečia kraujagyslės, tuomet pats lytinis aktas bus skausmingesnis.

 5. Merginai reikėtų išgerti  ramunėlių nuoviro. Šis nuoviras turi nileno rūgščių, todėl mažina skausmą.

6. Nesimylėkite minkštoje lovoje. Iš tikrųjų labai minkštoje lovoje mylėtis nepatogu: vyrui sunku kontroliuoti save, o staigiais judesiais jis gali suteikti  nekaltai merginai daug skausmo.

7. Mylėkitės iš nugaros.  Mylintis tokia poza mergystės plėvė išsitempia ir greičiau plyšta, beje, vyras gali geriau kontroliuoti ejakuliaciją.

8. Ištepkite vaginą apynių tepalu. Apynių tepalas turi ptialino medžiagų, kurios daro audinius elastingesniais. Todėl sutepus vaginą šiuo tepalu, mergystės plėvė praplyšta neskausmingai.

9.Prieš intymų kontaktą lytinius organus praplaukite šaltu vandeniu. Šaltas vanduo šiek tiek  susiaurina kraujagysles, taigi  susilpnėja ir kraujotaka. Bet iš tikrųjų iš šio patarimo mažai naudos: kraujagyslės suartėjimo metu vėl išsiplečia.

10 . Prieš intymų kontaktą į merginos lyties organus reikia įpūsti tabako dūmų. Liaudies medicinoje tabakui priskiriama daug savybių. Pavyzdžiui, kad jis gelbsti nuo skausmo. Tačiau tai –netiesa. Be to, yra pavojus, kad tos procedūros metu, beje, sunkiai įvykdomos, mergina gali nusideginti nukritusiais pelenais.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų