Pereiti į pagrindinį turinį

Seksas su įžymybe nelaikomas išdavyste?

2010-09-08 11:49
Seksas su įžymybe nelaikomas išdavyste?
Seksas su įžymybe nelaikomas išdavyste? / Scanpix nuotr.

Ar atleistumėte savo partneriui neištikimybę, jei jis permiegotų su įžymybe? Pasirodo,  trečdalis vyrų ir moterų tokio sekso nelaiko išdavyste.

Britai yra pasiryžę atleisti neištikimybę savo antrosioms pusėms, jei jie permiegotų su aktore Megan Fox arba aktoriumi Bradu Pittu.

Didžiosios Britanijos specialistai atliko įdomią apklausą, kurioje dalyvavo tiek vyrai, tiek moterys. Jie siekė išsiaiškinti, ar partneriai savo antrosioms pusėms leistų permiegoti su pasaulyje žinomu asmeniu. Pasirodo, trečdalis sekso su žvaigžde nelaikytų neištikimybe. Šie žmonės džiaugtųsi, jeigu jų vyru arba žmona susidomėtų garsus asmuo.

Tačiau partneriai kelia ir savo pageidavimus. Vyrai su džiaugsmu išleistų žmoną susitikti su Holivudo aktoriumi Bradu Pittu. Vyrai taip pat neprieštarautų, jei žmona susitiktų su aktoriais Robertu Pattinsonu, Johnny Deppu, Ashtonu Coucheriu, Georgu Clooney, Willu Smithu, Hugh Jackmanu, futbolininku Davidu Beckhamu ar dainininku Justinu Timberlake.

Moterys neprieštarautų, jeigu jų vyras praleistų naktį su tokiomis žvaigždėmis kaip Megan Fox, Angelina Jolie, Jessica Alba, Jennifer Aniston, Beyonce, Kristina Aguilera ir Rihana.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų