Pereiti į pagrindinį turinį

Seksologai: geriausia preliudija – indų plovimas

2012-10-26 22:00
Seksologai: geriausia preliudija – indų plovimas
Seksologai: geriausia preliudija – indų plovimas / Shutterstock nuotr.

Garsus porų psichologas Alanas Pizas savo knygoje „Kodėl vyrai nori sekso, o moterys – meilės” atskleidžia, kada kyla didžiausias geismas. Anot A.Pizo, daugelis vyrų šiandien jaučia seksualinę įtampą.

„Įtampa gali kilti dėl nesugebėjimo patirti orgazmo, geismo. Tačiau to nereikia bijoti. Tai visiškai normalus reškinys. Net ir vienas kito geidžiantys ir nuolat aistrą patiriantys jauni žmonės negali visada patirti orgazmo. Tiesa, priežastis gali būti ir kita. Jei moteris jaučia, kad vyras jai netinka kaip partneris, jos kūnas nereaguoja į sekso malonumus taip, kaip reaguoja organizmas moters, trokštančios savo partnerio",- kalbėjo porų psichologas.

Jei moteris kaskart užsiplieskia kaip degtukas, vadinasi, pati motina gamta kužda, kad šis vyras – jos antroji biologinė pusė. Tačiau vyrams toks moterų elgesys tampa ženklu, kad merginoms patinka tik agresyvūs ir reiklūs partneriai.  „ Tai tiesa tik iš dalies, nes moterims tokie eržilai reikalingi tik ovuliacijos metu. Paprastai jos trokšta švelnių, romantiškų ir dėmesingų partnerių. Moterys nori jaustis saugiai ir patikimai", - pridūrė psichologas.

A.Pizas taip pat pritarė ir seksologų iškeltai tezei, jog geriausia preliudija – tai indų plovimas. Moteris susijaudina matydama, kaip jos partneris plauna indus ar atlieka kitus buities darbus. Pabudęs švelnumas ir saugumo jausmas sustiprina poreikį mylėtis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų