Pereiti į pagrindinį turinį

Seksologai: norite sulieknėti? Mylėkitės!

2012-09-13 12:00
Seksologai: norite sulieknėti? Mylėkitės!
Seksologai: norite sulieknėti? Mylėkitės! / Shutterstock nuotr.

Kasdien tūksančiai dailiosios lyties atstovių, žvelgdamos kritiškai į save veidrodyje,  aptinka suapvalėjusius pilvukus, riebalinį sluoksnį ant liemens ar šlaunų. Tuomet griebiamasi griežtų dietų, lakstoma į sporto klubus, ieškoma riebalų deginimo naujovių.  Ir jei tereikia numesti vos vieną kitą kilogramą, prisiminkite apie paprastą būdą – mylėkitės.

Anot seksologų, seksas – saugus ir nuostabus būdas sulieknėti. Neverta kasdien stoti ant svarstyklių ar apjuosti liemenį, kad užfiksuoti pradinius kūno parametrus – visa tai suteikia nereikalingų neigiamų emocijų ir slopina seksualumą bei geismą. Todėl mylėkimės pirmiausia  tam, kad jaustumėme malonumą, o tuomet pajusime ir naudą.

Seksologai pataria pradėti nuo „Bambyko" pozos. Skamba intriguojančiai, tiesa?

Moteris turi atsigulti ant nugaros, vieną koją užkelti partneriui ant peties, o antrą koją ištiesti.  Sekso metu moteris kaitalioja kojas – užkeltą nuleidžia, o ištiestą užkelia. Kartoti šią procedūrą, nemažinant meilės tempo,  reikia kas 3-4 minutes. Po dviejų savaičių tradicinės moteriškos „padidintos rizikos“ kūno vietos atrodys taip, kaip pageidauja jų savininkė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų