Seksualiniam gyvenimui gerinti – ir Lietuvoje populiarus produktas

  • Teksto dydis:

Lytiniai santykiai – neatsiejama ir svarbi gyvenimo dalis. Norint pagerinti jų kokybę dažnai žmonės imasi įvairių priemonių.

Viena jų – Lietuvos gamtoje randami produktai. Ekspertai atskleidžia, kokie jie ir kokio poveikio organizmui galima tikėtis.

Kaip savo knygoje „Bičių produktai – žmonių sveikata“ rašė medicinos mokslų daktaras Algirdas Baltuškevičius, išbandyti priemones skatinančias seksualumą patartina vos pasibaigus paauglystei ir lytiniam brendimui. O pagerinti lytinį gyvenimą gali padėti įvairūs bičių produktai.

„Bitininkams žinoma, jog paauglystėje, lytinio brendimo metu, negalima vartoti žiedadulkių ir preparatų su bičių pieneliu, nes šiuose produktuose esantis vitaminas E ir kiti produktuose randami hormonai gali iškreipti normalų lytinį brendimą. Tačiau subrendusiame amžiuje jie teigiamai veikia seksualinį gyvenimą: skatina potenciją, aktyvumą. Štai Rumunijoje, kur pagal atliktus tyrimus nustatyta, jog 45 proc. vyrų yra impotentai, o bene tiek pat moterų yra frigidiškos, šios bėdos sprendžiamos apiterapija. Ligų gydymui skiriamos žiedadulkės, bičių pikis ir bičių pienelis. Taip pat, apilarnilis – produktas, sudarytas iš septynių dienų bičių lervučių ekstrakto. Be to, Balkanų šalyse neseniai buvo atlikti ir ginekologiniai tyrimai, kurių metu vedusiems vyrams ir ištekėjusioms moterims buvo skiriamos dvi tokio preparato kapsulės per dieną. Rezultatai stulbinantys – 93 proc. iš 41 dalyvių vyrų padidėjo lytinė potencija, moterys, kurios svajojo susilaukti kūdikio, pastojo“, – pasakojo A. Baltuškevičius.

Kiti ekspertai tikina, kad natūralaus bičių pienelio Vokietijoje galima nusipirkti tik sekso reikmenų parduotuvėse. Mūsų vaistinėse ir kitose prekybos vietose šie produktai lengvai pasiekiami kiekvienam, o jų nauda paremta moksliniais tyrimais. Tai ne tik priemonė skatinanti hormonų gamybą, jų pusiausvyrą, bet ir vaistas nuo impotencijos, prostatos susirgimų. Tiesa, žiedadulkės ir bičių pikis bei pienelis veikia kaip antidepresantas. Kaip rašoma pranešime spaudai, šie produktai greitina ir medžiagų apykaitą, gerina nuotaiką, veikia prieš uždegimus ir apsaugo organizmą nuo peršalimo ar infekcinių ligų. Norintiems džiaugtis geresne savijauta, o kartu ir seksualiniu gyvenimu į racioną rekomenduojama įtraukti bičių pienelį, bičių duonelę, propolio lašus ar kapsules.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WW

WW portretas
Reklama biciu produktams? Sustojo prekyba?

Anonimas

Anonimas portretas
Pasakos vaikams.

Na žinoma

Na žinoma portretas
Pilnai pritariu JO , nuostabus efektas ir padeda iškarto . Dar kartą norėčiau padėkoti JO ir visiem patariu pabandyti ! Nuostabu !!!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių