Pereiti į pagrindinį turinį

Spektaklis lovoje: žaiskite ir kurkite savas preliudijos taisykles

2012-09-17 12:00
Spektaklis lovoje: žaiskite ir kurkite savas preliudijos taisykles
Spektaklis lovoje: žaiskite ir kurkite savas preliudijos taisykles / Shutterstock nuotr.

Daugelis seksologų vieningai kartoja: jei į miegamąjį įslinko rutina, išbandykite erotinius žaidimus. Šis būdas atnaujinti santykius padeda ir jaunoms šeimoms, ir sutuoktiniams su stažu.

Kodėl tai veiksminga? Atsakymas paprastas: kai atliekate tam tikrą vaidmenį, pakeičiate įprastą bendravimo stilių, elgesį – tai fantastiškai užveda ne tik jus, bet ir partnerį. Be to, žaidžiant su mylimuoju ligoninę, mokyklą ar policiją, atrasite ir savyje, ir partneryje daug naujų erogeninių zonų.

Kaip išsirinkti vaidmenį? Pagalvokite, į ką norėtumėte įsikūnyti. Galbūt, vaikystėje svajojote būti sesele ar mokytoja, o brangusis, prisižiūrėjęs pornografinio turinio filmo, nusprendė išbandyti „nelengvą“ baseinų valytojo dalią ar tapti picų į namus išvežiotoju?

Mintis apie seksualų naują įvaizdį turi jus jaudinti. Kaip įsijausti į vaidmenį? Nepakanka užsidėti tik pasirinktą kostiumą. Derėtų iš anksto pasidomėti vaidmens subtilybėmis: kuo labiau įsigilinsite, tuo karštesnių įspūdžių patirsite.

Peržiūrėkite keletą erotinių filmų, paskaitykite knygų, pasidomėkite pagrindiniais dramos dėsniais. Tai reiškia, kad pasirinkti vaidmenys turi kirstis. Kitaip tariant, jūsų žaidimuose turi būti interesų konfliktas: prievartautojas ir auka, seselei besipriešinantis pacientas, nepaklusnus mokinys ir griežta mokytoja ir pan.

Partnerius užveda, kai seksualinių žaidimų metu jie vienas kitam užriša akis, pliaukšteli  žaismingai botagu ar uždeda antrankius.

Jei su partnere gėdijatės savo norų ir svajonių apie vaidmeninius žaidimus, galite susigalvoti slaptažodį, kurį vienam iš jūsų ištarus suprasite, kad atėjo laikas spektakliui miegamajame.

Svarbiausia nebijokite eksperimentuoti ir drąsiausias svajones paversti tikrove. Juk tai – gerai išdžiovintos malkos, kurias įmetus į meilės ugnį, ji dega tik stipriau.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų