Pereiti į pagrindinį turinį

Striptizo pradžiamokslis, arba ideali preliudija prieš didįjį „O!"

2012-10-15 22:00
Striptizo pradžiamokslis, arba ideali preliudija prieš didįjį „O!"
Striptizo pradžiamokslis, arba ideali preliudija prieš didįjį „O!" / Shutterstock nuotr.

Erotiniai šokiai turi oficialią atsiradimo datą – 1893 metų vasario 9-oji. Tądien Paryžiuje, kabarete „Mulen Ružas“ studentai surengė vakarėlį, kurio metu vyko improvizuotas grožio konkursas. Jo metu studentė Mona nusimetė visus savo drabužius.

Galbūt šis įvykis būtų likęs nepastebėtas, tačiau kažkas iškvietė policiją, Mona buvo suimta ir gavo 100 frankų dydžio baudą. Tai sukėlė paryžiečių pasipiktinimą – protestuodami jie išėjo į gatves.

Kita vertus, moterys apsinuogindavo prieš vyrus ir anksčiau. Ar žinote, kad striptizo šokėjos sinonimas yra almėja? Antai Šventajame Rašte minimos almėjos – išvertus iš arabų kalbos, „išsilavinusios moterys“, kurios apeigų metu šoko ir dainavo, pamažu nusimesdamos drabužius.

Buvo manoma, kad visiškas apsinuoginimas – tai geriausia duoklė ir pagarba gyvenimiškos jėgos dievybei.  Būtent per almėją Salomėją, savo šokiu užbūrusią carą Erodą, buvo nužudytas Jonas Krikštytojas.

Antikos laikais buvo žinomas „Vapsvos šokis“, kai į audinį įvyniota mergina, skambant muzikai, atlikdavo įvairius judesius. Po truputį ji nusimesdavo nuo savęs viską. 

XIX a. viduryje Prancūzijoje išpopuliarėjo kankanas,  o Amerikoje šis šokis buvo žinomas kaip burleska.  Tuo metu šie šokiai buvo vadinami vulgariais ir amoraliais, o šokėjos buvo laikomos paleistuvėmis.

Nuo kankano iki šiuolaikinio viliotinio - tik vienas žingsnis. Kai tik erotika tapo masinės kultūros dalimi, visame pasaulyje sėkmingai ėmė veikti stiprizo klubai, viliotinis tvirtai įžengė ir į kino ekranus bei muzikos pasaulį. Vien tik Amsterdame veikia net 180 įvairių striptizo klubų.  Maža to, kai kuriose šalyse teismai pripažino striptizą menu: po teisinių aiškinimųsi Amerikoje ir Norvegijoje pripažinta, kad striptizas – toks pat menas, kaip baletas ir opera.

Šiandien išmokti šio viliojimo ir gundymo meno gali kiekvienas. Nereikia net ieškoti specialių mokyklų, nes „strip-dance“ ar „strip-plastikos“ užsiėmimus organizuoja kone kiekvienas fitneso klubas. Įvaldžiusios stiprizo judesius moterys neslepia, kad jaučiasi seksualesnės, geidžiamesnės, nepakartojamos.

Jei norėsite suvilioti šokiu savo mylimąjį, pasiruoškite kėdę, veidrodį ir tinkančią pamokoms muziką. Atminkite, kad jūsų judesiai, žvilgsnis turi gundyti ir vilioti. Drabužius dera nusimesti dinamiškai, lėtai. Pavyzdžiui, nusimetus vieną rūbą, reikia pažaisti su apnuoginta kūno vieta: galima partnerį paliesti ar paglostyti savo apnuoginta koja, prisiglausti užpakaliuku, pečiais.

Pasitreniruokite prieš veidrodį, koks turi būti jūsų žvilgsnis: jis be žodžių mylimajam turi leisti suprasti, kad jūs – medžiotoja, kuri pagaus savo „auką“ ir mylės ją iki negalėjimo.  Nepamiršk žiūrėti jam tiesiai į akis.  Viliok. Erzink. Švelniai mesk į jį savo drabužius. Svarbiausia yra pradėti, todėl nebijokite šokti ir atrodyti kvailai.

Na, o jei vis dėlto manote, kad kiekvienas turi daryti tai, ką moka geriausiai, tuomet čiupkite savo mylimąjį už parankės ir pirmyn į striptizo klubą. Galbūt profesionalių viliotinio šokėjų pasirodymų stebėjimas taps nauja jūsų preliudija prieš kelionę didžiojo „O!" link.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų