Pereiti į pagrindinį turinį

Tik draugai lovoje. Ar tai įmanoma?

2013-06-18 22:00
Tik draugai lovoje. Ar tai       įmanoma?
Tik draugai lovoje. Ar tai įmanoma? / Shutterstock nuotr.

Ar matėte filmą „Draugiškas seksas„ (angl. „Friends with Benefits“, 2011)? Ar bent trumpam nepagalvojote apie tai, kad ir jūs su savo draugu ar drauge galėtumėte propaguoti draugišką seksą? Jei jus abu tokie santykiai tenkina, tuomet pirmyn!

Tačiau jei norite, kad nekiltų nesusipratimų, turite laikytis tam tikrų taisyklių.

1. Stenkitės, kad jūsų santykiai būtų nereguliarūs. Jei nenorite, kad jūsų santykiai peraugtų į kažką daugiau, turite pasirūpinti, kad jūsų santykiai būtų atsitiktiniai ir neplanuoti. Reguliarūs susitikimai įpareigoja, o tada riba tarp „tik draugai„ ir „daugiau nei draugai“ tampa labai neryški.

2. Jūsų neturi sieti jausmai. Jokių romantiškų santykių ir jokių jausmų! Labai svarbu, kad žūtbūt laikytumėtės šios taisyklės. Jei atsiras bent menkiausi jausmai, rizikuojate likti įskaudinti.

3. Negalite pavydėti. Pavydas yra viena svarbiausių priežasčių, kodėl daugelio žmonių netenkina draugiškas seksas. Tačiau tokiuose santykiuose pavydui nėra vietos. Taigi jeigu jis visą vakarą flirtavo su kita mergina, o nakvoti vežasi jus, negalite kelti jam pavydo scenų. Juk jūs sutikote su tokiomis sąlygomis.

4. Turėkite aiškias ribas. Jei esate tik draugai, kurie dar ir mylisi, negalite vienas kito visiškai įsileisti į savo gyvenimą, nes rizikuojate peržengti draugystės ribas. Turite nusistatyti tam tikras ribas santykiuose. Galbūt po karštos nakties jūs negalite pasilikti nakvoti, o gal susitarėte nebendrauti su vienas kito šeimomis.

5. Visada atminkite, kad esate ne jo (ar jos) antroji pusė. Tai susiję su pavydu. Jei jis flirtuoja su kita moterimi, tegul, jūs juk ne jo mergina. O jei ji koketuoja su kitu vyriškiu, nekreipkite dėmesio, juk jūs ne jos mylimasis.

6. Nesitikėkite gauti to, ko norite, tada, kada norite. Nepamirškite, kad jūsų santykiai atsitiktiniai, tad negalite pykti, jei jūsų partneris nenori su jumis susitikti. Taip pat negalite reikalauti artimo fizinio kontakto. Pavyzdžiui, kad jis (ar ji) jus pakabintų, kai esate viešoje vietoje.

7. Venkite emocinio artumo. Jei esate dvasiškai labai artimi vienas kitam, negalite propaguoti draugiško sekso, nes tuomet jausmai vienas kitam neišvengiami. Jei staiga pajutote, kad esate artimi vienas kitam, pasikalbėkite su juo (ar ja), galbūt jis (ar ji) jaučia tą patį. Tačiau tokiu atveju turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui.

8. Nekreipkite dėmesio į smulkmenas. Jei jis (ar ji) neskambina ar nerašo jau visą savaitę, nereikia nerimauti. Juk jūs tik draugai, todėl jis (ar ji) gali paskambinti tada, kai norės.

9. Nutraukite santykius, jei su kuo nors ėmėte susitikinėti. Priešingu atveju įsivelsite į meilės trikampį, tad galite likti įskaudinta ar įskaudinti kitus žmones.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų