Pereiti į pagrindinį turinį

Vedybinis seksas: kaip jį padaryti geresniu?

2010-09-11 18:00
Vedybinis seksas: kaip jį padaryti geresniu?
Vedybinis seksas: kaip jį padaryti geresniu? / Scanpix nuotr.

Dauguma žmonių tikisi, kad jų lytinio gyvenimo intensyvumas išnyks po vestuvių. Kai kurie vaikinai net atsisako gero sekso, nusprendę praleisti likusį gyvenimą su viena moterimi. Psichologai tikina, kad santuoka ne  visada numarina karštas aistras, tačiau reikia įdėti šiek tiek pastangų.  Štai keletas patarimų, kaip išlaikyti aistrą ir po santuokos.

1. Užsiimkite seksu, kad išsklaidytumėte rutiną šeimoje.
Bus laikas, kai jūsų santuoka, karjera, šeima, vaikai, draugai, pomėgiai ir kitos svarbios gyvenimo sritys taps rutina, siekiant išlaikyti gerus santykius. Bus laikotarpiai, kai judu bendrausite šaltai ir neatrodys, kad esate skirti vienas kitam. Kai pajusite šiuos savo santykių proveržius, neleiskite partneriui eiti ieškoti paguodos kitos (-o) glėbyje. Naudokitės savo protu ir kūnu. Jeigu jūsų santuoka išgyvena krizę, užuot nuslopinę aistrą miegamajame, sukelkite ją.

2. Liaukitės žiūrėti į partnerį, kaip į sutuoktinį

Jūsų išrinktoji – toji vienintelė, kuri bus ir jūsų vaikų motina, o su ja kartu pasensite. Jūsų vyras – tas žmogus, kuris jus gina, saugo ir rūpinasi. Tačiau nereikia užmiršti moters ir vyro pareigų šeimoje. Siekiant, kad vedybinis seksas taptų geresnis, pabandykite liautis galvoti apie ją kaip savo žmoną, o moterys apie vyrą - kaip apie sutuoktinį. Leiskite savo vaizduotei veikti. Kartais pamirškite, kad esate vyras ir žmona.

3. Miegamasis - tik jūsų.

Atsižvelgdami į seksualinį gyvenimą su savo žmona (vyru) reikalaukite, kad jūs atitrūktumėte nuo rutinos ir sutelktumėte dėmesį vienas į kitą. Jei esate tėvai, tai reiškia, kad jūs turite paskirti šiek tiek erdvės namuose tik suaugusiųjų veiklai. Siekiant šio tikslo, apsvarstykite galimybę į savo miegamąjį neleisti vaikų be leidimo. Vaikams paprastai viskas leidžiama, tačiau sukurkite ribą, kad vaikai tiksliai suvoktų, kur mamos ir tėčio kambarys. Taip užtikrinsite, kad jūsų miegamasis taps privačia erdve, kurioje viskas suksis tik apie jus du.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų