Pereiti į pagrindinį turinį

Kaip ištverti neištikimybę?

2012-09-14 12:00
Kaip                   ištverti neištikimybę?
Kaip ištverti neištikimybę? / Shutterstock nuotr.

Psichologų teigimu, žmogaus, išgyvenusio neištikimybę būklė prilygsta savijautai po sunkios fizinės traumos. Ką gi vertėtų daryti, kad iš susidariusios nemalonios ir skaudžios situacijos sugrįžti į gyvenimą su mažiausiais nuostoliais?

Pirmiausia, pamirškite apie norą dar kartą kalbėti ir įrodinėti įvykdytos neištikimybės fakto. Nepasinersite į aiškinimus  – neleisite savęs įtraukti į šlykščių detalių grandinės, aplinkybių analizę, manipuliaciją savimi ir net emocinius, neapgalvotus ir žiaurius sprendimus.

Taip pat nesistenkite susitikti su savo konkurente ar varžovu. O kas bus, jeigu ji  – modelio išvaizdą turinti gražuolė su gundančiomis formomis? O gal jis – itin turtingas verslininkas su puikiomis manieromis, pasiruošęs duoti jūsų žmonai daug daugiau per vieną mėnesį nei jūs sugebėjote duoti per 20 santuokos metų? Kita vertus, nieko gera nebus, jeigu suvoksite, kad esate pranašesnis už konkurentą ar konkurentę. Išvada „nejaugi aš esu blogesnė ar blogesnis?“ – žemina ir žeidžia.

Neleisk nuolatiniam kaltės jausmui nugalėti tavęs. Žinoma, šeimyniniame gyvenime niekada nebūna kalta tik viena pusė, tačiau neverta pamiršti ir apie tai, kad žmonės gali nueiti neištikimybės keliu tik todėl, kad tokiu būdu sprendžia savo asmenines problemas.

Partnerio, sutuoktinio neištikimybė turi paskatinti pamilti save iš naujo: nesiblaškyk ir skirk laiko bei lėšų savo išvaizdai, poilsiui, pramogoms.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų