Kombučia ir probiotikai: kaip šis gėrimas veikia mūsų virškinimą?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kas čia dar per kombučia ? Arbatinis grybas ir tiek....

> aciu

> aciu portretas
na ir kam tie kraštutinumai. Arbatos grybas (jo bakterijos) nėra joks maistas. Jis su jokiu maistu nekonkuruoja. Ne kiekvieno žmogaus skrandis viską suvirškina. Arbatos grybas TIK PADEDA skrandžiui ir žarnynui suvirškinti maistą, tai yra jį visavertiškai įsisavinti ir lengvai pašalinti iš kūno (iš.šikti :) ).

aciu

aciu portretas
ispjaukim karves isskerskim kiaules avis maitinkimeskambuciais ir nereikes nei vakcinu nei virusu isnyksim kaip afrikos aborigenai valgydami zalumynus gerdami kombuci .busim liekni lavoneliai kaip afrikos zemyne...

Nesamone

Nesamone portretas
Kuinia ,nereikalingas gerymas,rugstus pens geriau yra.arba gira be mieliu pagaminta is razynkiu.

Bandžiau

Bandžiau portretas
Duoda žvalumo paskui pablogeja kuo ne lengva narkota?

fu

fu portretas
Tikrai geras daiktas tas arbatos grybas. Auginu, gaminu įvairiausių poskonių. Ir visai normali kaina gaunasi. O kas nenori savo pasigaminti, perka.

trumpai

trumpai portretas
kai buvau vidutinio amžiaus, prasidėjo rėmens ėdimas, nevirškinimas, žiūrėti ką valgai, "angliukai". Dabar vienintelė problema - žiūrėti kaip nepersivalgyti.

...

... portretas
kodel tokia didele kaina?pasigaminti daug pigiau...

D.

D. portretas
Kažkada pas visas bobutes, ypač kaimuose, buvo ant palangės trilitrinis stiklainis su arbatiniu grybu - tai ta pati "kombučia"... Ir nereikia jau taip sureikšminti ! Matyt, biznis nelabai "einasi" kai kam, tad "duoda" reklamos : užsiplėšė nežmoniškas kainas, o be to, kiekvienas protaujantis žmogus supranta, kad "iš buteliuko" gaus tik chemizuotą pakaitalą, o ne arbatinio grybo naudingą gėrimą...

Galerijos

Daugiau straipsnių