Lietuvoje koronavirusas diagnozuotas 95 medikams

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) Užkrečiamųjų ligų valdymo skyriaus vyr. specialistė Daiva Razmuvienė informavo, kad, remiantis naujausiais ketvirtadienio dienos duomenimis, Lietuvoje koronavirusu infekuoti 95 medikai.

„Vilniaus apskrityje – 42 (medikai – ELTA) , Kaune – 11, Klaipėdoje – 9. Į Vilniaus apskritį nuo šiol įtraukta ir Ukmergė“, – Eltą informavo D. Razmuvienė.

„Toliau aiškinamasi dėl Vilniaus, nes yra dar nemažai Šeškinės medikų, kurie papildys tą skaičių. Bet šią minutę tų duomenų neturime dar“, – pridūrė NVSC vyr. specialistė.

D. Razmuvienės teigimu, duomenys nuolatos tikslinami.

Iš viso šalyje ketvirtadienio rytą Lietuvoje patvirtinti 649 užsikrėtimo koronavirusine infekcija atvejai. Aštuoni žmonės mirė, septyni pasveiko.


Šiame straipsnyje: medikaikoronavirusasKoronavirusas LietuvojeCOVID-19 karantinasCOVID-19 saviizoliacija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Oponentė

Oponentė portretas
Skaudu tai ir kurijoziška,kad žmonės,kurie gydo kitus yra užkrato nešiotojai ,ką veikė tų ligoninių vadovai?ligoninėje viskas turi būti sterilu,neduok DIeve, šiuo momentu atsidurti pas medikus.Ir man tai nelogiška,tiems,kurie blogiausiai dirba,dar žadama kelti atlyginimus,taip nebuvo niekada-dirbk blogai,pakels atlyginimą.

Konkursas....

Konkursas.... portretas
Pažiūriu straipsnį, pavadinimą ir skaitau komentarus... Taigi pasiskaitęs visko po darbo rašau atsakymą visiems, atsakydamas į pono Romualdo klausimą - ką daryti? Arba kas gydys? Kas Jus gydys... Gydys tas, kuris parašys geriausią komentarą apie daktariūkštį LT.... Nugydžiusį, apvogusį, apkrėtusį, nužudžiusį, gavusį didžiausią pasaulyje atlyginimą, kyšį, padėką, voką ir t.t. Nusipirkusį mašiną, žinoma už tai ką tas daktariūkštis padarė... Prieš t.y išvardinta. Taigi pasistenkite!!!! Bus - prizas.... Galėsit viską turėti, galėsit grįšti ir į anglijas, ispanijas, ir kitas labai geras šalis. Kur daktariūkščiai yra geri ir Jūs visi pasveikstate. !!!!! Bet grįžtate į LT pakomentuoti.

Vlada

Vlada portretas
Kodel neparašo, kiek iš ju sugrįžę is Kubu, Dominyku, atvežę virusa ir užkrėtę kitus?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių