Pereiti į pagrindinį turinį

Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“

2011-10-28 13:58
Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“ Bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“

„Bet kokia spalva yra gera, jei tai yra juoda“, - šią frazę ištarė Henris Fordas, norėdamas atkreipti dėmesį į XX a. pr. vyravusią automobilių spalvos madą.

Šiandieninėje automobilių rinkos spalvų gamoje aukštą vietą užima balta spalva, kurią dėl karšto klimato ypač vertina šiltųjų kraštų vairuotojai.

Tačiau juodos ir baltos spalvų kova negalioja „Bugatti“ superautomobiliams, kuriuos nestokojantys pinigų savininkai stengiasi kuo originaliau išmarginti.

Kartais gali atrodyti, kad „Bugatti“ modelių spalvos prilygsta velykinių margučių spalvų ryškumui. 

Portalas 1diena.lt pateikia „Bugatti“ automobilių galeriją, kurią pažiūrėję tikrai įsitikinsite, kad „bet kokia spalva yra gera, jei tai „Bugatti“...

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų