Pereiti į pagrindinį turinį

„Bugatti“ Dubajaus turtuoliams: trys modeliai už 17 milijonų litų

2011-11-11 16:05
„Bugatti“ Dubajaus turtuoliams: trys modeliai už 17 milijonų litų
„Bugatti“ Dubajaus turtuoliams: trys modeliai už 17 milijonų litų

Artimųjų Rytų turtuoliams tarptautinėje Dubajaus automobilių parodoje „Bugatti“ pristatė dar nematytų naujovių. 

Turtingiesiems rytiečiams „Bugatti“ pateikė tris itin išskirtinius modelius, kurie parodoje yra iškart ir parduodami. 

Pirmoji „Bugatti“ staigmena – geltonos ir juodos spalvų derinio „Bugatti Grand Sport“ modelis. Būtent tokį spalvų derinį mėgo pats Ettore'as Arco Isidoro Bugatti dizaineris ir kompanijos įkūrėjas. Šį automobilį turtuoliai gali įsigyti už beprotišką sumą – už 5 milijonus ir 375 tūkstančių litų.

Antrasis siurprizas, masinantis lankytojų akis ir pasiruošęs patuštinti arabų pinigines – „Bugatti Veyron 16,4 Grand Sport“ modelis, pagamintas iš specialiai sukurto naujo anglies pluošto ir aliuminio lydinio.  Šio gražuolio kaina – beveik 6 milijonai litų. 

Trečias „Bugatti“ pateiktas „žaisliukas“ – „Bugatti Grand Sport“ modelis, pagamintas iš naujo anglies pluošto, perdengto aliuminiu. Automobilio ratai padengti dviejų tonų deimantiniu atspalviu, taip pat, kaip ir priekinės automobilio grotelės. Šis modelis pasižymi labai jaukiu interjeru, kurį praturtina ryškiai oranžinės spalvos odinės detalės. Šį išskirtinį superautomobilį galima įsigyti taip pat už 6 milijonus litų. 

„Bugatti“ kompanijos vadovai įsitikinę, kad arabų pasaulyje jie turi pakankamai plačią pirkėjų rinką, todėl šių metų parodoje pateikė tris, bet labai išskirtinius modelius, kurių nupirkimas patuštintų piniginę net daugiau nei 17 milijonų litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų