Pereiti į pagrindinį turinį

"Mini Countryman", o gal "Countrywoman"?

2011-06-13 16:20
"Mini Countryman", o gal "Countrywoman"?
"Mini Countryman", o gal "Countrywoman"? / Autoledi.lt nuotr.

Nuo pat Mini Countryman pasirodymo rinkoje jis traukia dailiosios lyties atstovių dėmesį.

Mūsų komanda taip pat labai laukė šio auto testo, nes tai automobilis, turintis praktiškai visus šiuolaikinei stilingai ir veikliai moteriai skirto automobilio parametrus. Visų pirma jis stilingas, antra - jis komfortabilus ir trečia - jo erdvės užtenka ir vaikams (nes automobilio galinės sėdynės tikrai erdvios). Dėl to, kad patinka moterims, netikėtai jam buvo pradėtas „lipdyti" „Countrywoman" pavadinimas.

Varikliai: trys benzininiai - „Mini One Countryman 98 AG", „Mini Cooper Countryman 122 AG" ir „Mini Cooper S Countryman 184 AG" bei trys dyzeliniai - „Mini One D Countryman 90 AG" ir „Mini Cooper D Countryman 112 AG" ir "Mini Cooper SD Countrymna 143 AG"
Išmatavimai (ilgis x plotis x aukštis): 4.097m x 1.789m x 1.561m.

Testuotas Mini Countryman Cooper D 1,6 dyzelis, išvystantis 112 arklio galių su mechanine pavarų dėže.

Vidutinės gamintojo nurodomos kuro sąnaudos: 4,4 l/100 km. Testuoto automobilio kaina: 104 090 Lt. Svarbu paminėti, kad pasirinkus Mini Countryman Cooper D, automatinė pavarų dėžė papildomai kainuotų tik 1540 Lt, tuo tarpu visiems Mini Countryman su benzininiais varikliais automatinė pavarų dėžė kainuoja papildomai 5410 Lt.

Puiku 

Stilingumas

Erdvė

Patiko inovatyvi „Centre Rail" talpinimo ir tvirtinimo sistema (Jos esmė - tarp priekinės ir galinės sėdynės esantys „bėgiai", besitęsiantys iki galinių sėdynių, ant kurių gali būti montuojami stumdomi puodelių ar telefono laikikliai, daiktadėžės, saldainiams skirtos dėžutės, dėklas akiniams ir pan.).

Nepatinka

Gan aukšta kaina lyginant su kitais mini SUV‘ais

Vairavimas Mini Countryman vairuoti malonu, žinoma yra gan didelis skirtumas priklausomai nuo to, kokį variklio galingumą pasirinksite.

Patikimumas Mini gamintojo automobiliai pasižymi gana geru patikimumu. 

Išorė Mini Countryman išvaizda stilinga bei traukia praeivių akį.

Vidus Automobilio viduje viskas dvelkia retro stiliumi bei kokybe.

Erdvė Mini Countryman viduje erdvės žymiai daugiau nei kituose Mini automobiliuose.

Saugumas

Automobilis įvertintas penkiomis žvaigždėmis Euro NCAP testo - taigi jo saugumas tikrai geras.

Koks jausmas jį vairuoti?

Vairuoti Mini Countryman gana patogu, žinoma priklauso ir nuo to kokį variklio galingumą pasirinksite. Automobilis neprarado Mini gamintojo automobiliams būdingo manevringumo, tuo pačiu tapdamas patogiu ir keliauti su šeima.

Ar sunku statyti šį automobilį?

Mini Countryman nėra didelis automobilis, taigi jį statyti nėra sunku. 

Koks jausmas viduje?

Automobilio viduje viskas dvelkia Mini gamintojui būdingu retro stiliumi.

Patiko inovatyvi „Centre Rail" talpinimo ir tvirtinimo sistema (Jos esmė - tarp priekinės ir galinės sėdynės esantys „bėgiai", besitęsiantys iki galinių sėdynių, ant kurių gali būti montuojami stumdomi puodelių ar telefono laikikliai, daiktadėžės, saldainiams skirtos dėžutės, dėklas akiniams ir pan.).

Taip pat svarbu ir tai, kad automobilyje tikrai gana daug erdvės. 

Kokio dydžio bagažinė?

Universalus galinių sėdynių išstumdymas bagažinės talpą leidžia padidinti nuo 350 iki 1170 litrų ir suformuoti lygias grindis.

Svarbu pažymėti ir tai, kas aktualu turinčioms vaikų vėžimėlius, kad bagažinė aukšta, tai leidžia patogiai sutalpinti daugelį vėžimėlių. Kaip paveiks Jūsų piniginę?

Mini Countryman kainuoja nuo 71 800 Lt - kaip mini SUV‘ui kaina tai gan didelė, palyginus su konkurentais, tačiau tai idealus automobilis tiems kuriems patinka Mini, bet, kuriems kiti Mini modeliai per maži. Kokiai moteriai šis automobilis tiktų?

Mini Countryman tinka stilingai, jaunatviškai šeimos moteriai. Tai idealus automobilis, kuris leidžia suderinti išskirtinį stilių bei praktiškumą jaunoms mamytėms ir ne tik. 

Mūsų reitingas Mini Countryman - idealiai tinka stilingoms mamytėms.

Kaina nuo 71 800 Lt

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų