Pereiti į pagrindinį turinį

Naujiena iš Švedijos – „Scania Streamline“

2013-03-22 14:00
Naujiena iš Švedijos – „Scania Streamline“
Naujiena iš Švedijos – „Scania Streamline“ / Gamintojo nuotr.

Pastaruoju metu kitų vilkikų gamintojų nuošalyje buvęs koncernas „Scania“ po gano ilgokos pertraukos rinkai pristatė tolimiesiems pervežimams skirtus vilkikus, kurie, gamintojo nuomone, bus itin taupūs.

„Streamline“ serijos vilkikai bus aprūpinti visomis kuro taupymo sistemomis bei naujausiais technologiniais laimėjimais. „Streamline“ serijos vilkikus bus galima rinktis iš „G“ ir „R“ serijos „Scania“ modelių. Jie bus aprūpinti patobulintu labiau aerodinamišku dizainu bei specialiais oro reflektoriais, kurie ne tik pagerina aptakumą, bet ir mažiną transporto priemonės triukšmą.

„Opticruise“ ir „Scania Active Prediction“ sistemos veiks kartu siekdamos minimizuoti kuro išlaidas. Kiekviena sistema, gamintojo teigimu, sumažina kuro išlaidas apie 2 – 3 proc.

Šiuose taupiuose vilkikuose bus montuojami antros kartos „Scania Euro 6“ varikliai. Jie bus taupesni už ankstesniuosius „Euro 6“ modelius maždaug 2 -3 proc.

Naujoji „Streamline“ vilkikų linija, pasak „Scania“ atstovų bus apie 8 proc. taupesnė už analogiškus vilkikus, kurie nėra aprūpinti taupymo sisitemomis.

Artimiausiu metu turėtų būti pateikta daugiau žinių apie šiuos vilkikus, tad netrukus laukite naujų žinių susijusių su „Streamline“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų