Nuo ryto Lietuvos keliuose eismo sąlygas sunkina plikledis

Pirmoje nakties pusėje didžiojoje šalies dalyje lijo lietus, kai kur pereinantis į lijundrą, antroje nakties pusėje be žymesnių kritulių. 6 val. ryto lijo vakariniuose rajonuose.

Magistralinių ir krašto kelių dangos šlapios, daug kur formuojasi plikledis. Valstybinės reikšmės keliai yra barstomi visoje šalies teritorijoje.

Rajoninių kelių dangos provėžotos, kai kur padengtos prispausto sniego sluoksniu, slidžios.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną numatomi krituliai, daugiausia lietus. Sustiprės vėjas, vietomis gūsiai iki 17 m/s. Aukščiausia temperatūra nuo 1 iki 5 laipsnių šilumos.


Šiame straipsnyje: pliklediskeliaikelininkaiorai

NAUJAUSI KOMENTARAI

manjana

manjana portretas
O kas pasidomės , kaip sekasi pėstiesiems ? Prieš 8 Laisvės alėja tik keturiom galima buvo paeiti . Kreivasnukį merą darban atveža iki durų , tai mokesčių mokėtojų problemos tik šiek tiek aukščiau kelių...Kai suknistas lansbergistas tokį patį padlaižį pastato vadovaut "švarai" --darbo laukt nereikia . Tarp kitko tokiam "specialistui" padorus ūkininkas neleistų savo kiaulėm šiknos valyt , na , bet Kaunui jisai tinka .

orka

orka portretas
Nežinau, kurio valdininko kompetencijoj duoti komandas kelininkams, bet negi jau išnaudotas kuras? Pažiūrėkite, kas darosi gatvėse. Per didžiąsias pūgas sniegas pavalytas, bet daug kur ne iki pat gatvės pakrasčio. Vietomis sniegas sugrūstas ant virš pusės eismo juostos, gatvių pralaidumas tragiškas. Jau dabar dviejų juostų kely dvi mašinos paraleliai nebeįsitenka. Ten tikrai nebuvo parkuojamos mašinos, valyti nieks nemaišė. Ko laukiam? Kol po Naujų plūstelės transporto srautai visa jėga? Tegu tai lieka jūsų sąžinės reikalu...

Klausykit

Klausykit portretas
Kur DRUSKA? oras super, žiemos nėra, druskytės biški užpilat ir viskas. Nu ir "geros vietos" valdo miestą . Kiek šitie darudikai tylės. Viskas JŲ rankose, kol nebus bylų teisme, tol čiuožinėsim, Protesto akcijas prieš draudėjus reikia, vietoj to kad bylynėtųsi ir prisiteistų žalą iš savivaldybių, kelia darudimo įmokas....ech...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių