Pereiti į pagrindinį turinį

Rekordinis skaičius „Porsche“ automobilių išbandys lenktynių trasą

2012-07-19 14:22
Rekordinis skaičius „Porsche“ automobilių išbandys lenktynių trasą
Rekordinis skaičius „Porsche“ automobilių išbandys lenktynių trasą / "Porsche" klubo nuotr.

Jau šį penktadienį šalia Palangos įsikūrusioje lenktynių trasoje 15:40 - 16:40  val. įvyks renginys: „Porsche“ klubas Lietuva „Race attack“  - energijos kodas".

Pirmą kartą „Omnitel 1000 km lenktynių“ istorijoje į trasą vienu metu išvažiuos net 27 įvairių modelių „Porsche“ automobiliai.

Laukiama svečių iš kaimyninės Lenkijos, taip pat Rusijos „Porsche Classic“ klubo automobilių. Tai valandos trukmės greičio ataka, kurios metu išskirtinai tik „Porsche“ automobiliai išbandys savo galimybes trasoje.Greičio atakai vadovaus jaunasis Lietuvos lenktynininkas Jonas Gelžinis, kuris ne kartą užlipo ant nugalėtojų podiumo šiose lenktynėse.

Šie savo unikalia forma ir vairavimo savybėmis jau daugiau kaip 60 metų pasižymintys automobiliai kiekvienas turi savo istoriją. Laiko patikrinta kokybė ir nesulaikoma jaunatviška energija paverčia juos daugiau nei tik automobiliais. Tai - gyvenimo būdas, o kai kam - ir visas gyvenimas.

Specialiai įrengtoje automobilių aikštelėje „Porsche“ klubas plačiai pravers dureles visiems norintiems susipažinti iš arčiau su klubo puoselėjamomis vertybėmis ir veikla. 
„Papasakosime klubo istoriją, apie mūsų veiklą, kuri neapsiriboja tik Lietuva, o yra plėtojama visame pasaulyje, nes esame didelės tarptautinės šeimos nariai. Taip pat supažindinsime kokiomis vertybėmis vadovaujamės, kodėl pasirinkome būtent tokius automobilius, kaip tapti klubo nariu ir viską, kas tik susiję su “Porsche", - tikina klubo prezidentas E. Mamedovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų