Pereiti į pagrindinį turinį

Sočis nori tapti Rusijos automobilių sporto sostine

2011-07-13 16:55
Sočis nori tapti Rusijos automobilių sporto sostine
Sočis nori tapti Rusijos automobilių sporto sostine

Keturios F-1 komandos dalyvaus automobilių festivalyje "Sočio formulė", kuris įvyks liepos 17-ąją. Tikimasi, kad festivalis taps tradiciniu ir vienu iš svarbiausių pasirengimo etapų F-1 lenktynėms "Grand Prix Russia".

Kaip naujienų agentūros ITARR-TASS spaudos konferencijoje sakė Krasnodaro srities gubernatorius Aleksėjus Agafonovas parodomosiose lenktynėse dalyvaus "Ferrari", "Red Bull racing", "Lotus Renault" ir "Marusia racing".

"F-1 savyje apjungia viską, kas yra geriausia automobilių sporte. Šis festivalis pirmasis pranešimas apie tai, kad Sočis tampa Rusijos automobilių sporto sostine. Mes norime, kad mūsų žiūrovai ne tik pamatytų, bet ir išgirstų formulę",- pareiškė A.Agafonovas.

Spaudos konferencijoje dalyviai pabrėžė ir socialinį prestižinio autofestivalio aspektą. Anot jų taip ketinama padidinti jaunimo domėjimąsi automobilių sportu, taip pat Sočis taps Rusijos automobilių sporto sostine ir pritrauks daugiau turistų.

Sočyje jau paruošta 1600 metrų ilgio trąsa. Anot srities gubernatoriaus, ypatingas dėmesys bus skiriamas saugumui. Trąsos prieigose jau sudėtos betoninės apsaugos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų