Pereiti į pagrindinį turinį

Vasarą bus ribojamas eismas Apkasų gatvėje

2011-06-02 15:46
Vasarą bus ribojamas eismas Apkasų gatvėje
Vasarą bus ribojamas eismas Apkasų gatvėje

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad tęsiami šilumos tiekimo tinklų rekonstrukcijos darbai Apkasų gatvėje. Nuo 2011 m. birželio 2 d. iki rugpjūčio 30 d. bus ribojamas eismas Apkasų gatvėje tarp Kalvarijų ir Ulonų gatvių.

Atsižvelgiant į keleivių srautus ir siekiant išvengti spūsčių keičiamas, ir viešojo maršrutinio transporto eismas Apkasų gatvėje:

30 maršruto „Pilaitė – Konstitucijos pr. – Kalvarijų g. – Antakalnis” autobusai nuo Minties ir Apkasų gatvių sankryžos nukreipiami Žalgirio ir Kalvarijų gatvėmis (autobusai į Žygio ir Šatrijos stoteles nevažiuos), toliau – senąja trasa.

33 maršruto „Pašilaičiai – Baltupiai – Rinktinės g. – Sukilėlių g. – Guriai” autobusai nuo Rinktinės ir Tuskulėnų gatvių sankryžos nukreipiami Žalgirio ir Kalvarijų gatvėmis (autobusai į Žygio stotelę nevažiuos), toliau – senąja trasa.

50 maršruto „Antakalnis – Didlaukio g. – Santariškės – Bajorai” autobusai nuo Minties ir Apkasų gatvių sankryžos nukreipiami Žalgirio ir Kalvarijų gatvėmis (autobusai į Žygio stotelę nevažiuos), toliau – senąja trasa.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, stebėti kelio ženklus ir laikytis kelių eismo taisyklių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų